Impressie van de demonstratie in Berlijn – en het werk van de buitenparlementaire coronacomissie | Stichting Vaccin Vrij

impressie-van-de-demonstratie-in-berlijn-–-en-het-werk-van-de-buitenparlementaire-coronacomissie-|-stichting-vaccin-vrij

31-08-20 10:18:00,

De demonstratie tegen de Corona-maatregelen op 29-08-20 in Berlijn zal de geschiedenis ingaan als een historisch moment. Ten eerste vanwege het enorme aantal mensen dat op de been kwam. Volgens de organisatoren meer dan een miljoen burgers uit Duitsland en de rest van Europa. Ten tweede vanwege de aanwezigheid en toespraken van Robert F. Kennedy.

In 1963 sprak zijn oom, John F. Kennedy, de historische woorden: “Ich bin ein Berliner” waarmee hij de steun van de Verenigde Staten aan West-Berlijn benadrukte – 22 maanden nadat de communistische DDR (een satelliet-staat van de Sovjet-Unie) de Berlijnse muur had gebouwd.1

De toespraak van John F. Kennedy wordt als een van de beste toespraken aller tijden beschouwd en geldt als een opmerkelijk moment in de Koude oorlog. Zijn neef Robert F. Kennedy is eveneens een begenadigde spreker, en de Berlijners hebben hem met open armen ontvangen.

Robert F Kennedy: “Toen mijn oom, John F. Kennedy hier kwam in 1963 was er een gevecht gaande om de democratie in stand te houden. Hij zou geschokt zijn, want heden ten dage is er weer een groot gevecht gaande. Overheden houden van pandemieën. Het geeft hen de mogelijkheid om angst te zaaien en autoritaire controle uit te oefenen op de bevolking. En om gehoorzaamheid af te dwingen van de maatschappij. Voor de eerste keer zien we dat dit gelijktijdig, wereldwijd plaatsvindt. Ik dacht dat dit misschien over honderden jaren ooit zou kunnen gebeuren, maar het gebeurt NU – en het is aan DEZE generatie om op te staan en de terreur te stoppen.”2

Toespraken van Robert F. Kennedy
I. Speech op de dag van de demonstratie zelf

De complete speech van Robert Kennedy op de dag van de demonstratie zelf kunt u hieronder bekijken. (niet ondertiteld)

Robert Kennedy sprak over overheidscontrole door angst, en hij sprak zich uit tegen totalitarisme. Hij zei dat overheden tesamen met de rijksten der aarde hun macht misbruiken en de volksgezondheid ondermijnen. Hij zei ook dat 5G ons door de strot wordt geduwd als een goede zaak, maar dat het zal worden gebruikt voor het verzamelen van persoonlijke gegevens en het onder controle houden van de burgers. De heer Kennedy voegde eraan toe dat de COVID 19-pandemie een aangestuurde crisis is die de middenklasse vernietigt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: