Juridische actie én meet & greet op vrijdag 4 september | Een Oorlog Reeds Verloren

juridische-actie-en-meet-&-greet-op-vrijdag-4-september-|-een-oorlog-reeds-verloren

01-09-20 07:38:00,

Gepubliceerd 1 september 2020
· Bijgewerkt 1 september 2020

Vrijdag 4 september ontvangen wij een klein aantal mensen op onze nieuwe locatie in Den Haag, waar wij naast het verstevigen van oude samenwerkingen ook nieuwe willen aangaan. Als u hierbij wilt zijn, als u iets wilt bijdragen én als u ons eens de hand wilt schudden – nu dat nog mag – kunt u zich aanmelden door een ticket bestellen op de nieuwe website nooit.nl. Naast dat u ons op deze wijze direct steunt kunt u die dag ook een concrete bijdrage leveren aan het verzet tegen de bedreiging van onze vrijheid door de juridische brief die u zult ontvangen te bezorgen bij de Tweede Kamer.

Wij hopen u te zien, aanstaande vrijdag.

nooit.nl

Tags: activismecoronapolitiekspoedwet

Dit vind je misschien ook leuk…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: