Hoe gaat het eigenlijk met Navalny? – Wakker Mens

hoe-gaat-het-eigenlijk-met-navalny?-–-wakker-mens

02-09-20 10:41:00,

Duitse artsen constateren een vergiftiging met een substantie die op ‘Novitsjok’ lijkt

 

blankEcht een verrassing! Nee, dat hadden we nou echt niet verwacht! Werkelijk niet! Duitse artsen vonden bij Navalny sporen van een mogelijke vergiftiging. En niet met zomaar een substantie, maar een derivaat van Novitsjok. Omdat de Russen zo olie-dom zijn, dat ze Navalny na hem te hebben vergiftigd naar Duitsland laten vertrekken.

Dus, laten we het Navalny-verhaal eens samenvatten, vanaf het tijdstip dat hij in een comateuze staat in het het ziekenhuis in Omsk werd gebracht. Een vliegtuig wordt gestuurd door een stichting, Cinema for Peace, die zich om “oppositionelen in nood” bekommert, maar niet om alle oppositionelen, want bijvoorbeeld de gezondheid van Assange in Groot-Brittannië interesseert niemand.

We vernemen laten dat de hele operatie werd gefinancierd door de familie Zimin, waarvan papa die een fortuin had verdiend met mobiele-telefoon technologie, de Russische oppositie en haar media financierde, en zoonlief, die inmiddels de liefdadigheidsonderneming van de familie heeft overgenomen, tussen Londen en Moskou pendelt, en papa’s centen aan auto-races spendeert.

En onze goede Navalny wordt nergens anders heen in veiligheid gebracht, dan in de Charité, het ziekenhuis dat ook al de vergiftiging van Joesjtsjenko diagnosticeerde. De diagnose van deze held van de Oranjerevolutie in 2004, is later nooit meer bevestigd in de Oekraïne zelf, waar hij daarna ook nooit meer een bloedonderzoek liet doen… Vanwege deze vergiftiging en dankzij de hulp van de internationale gemeenschap won Joesjtsjenko de verkiezingen. Kortom, Navalny is politiek gezien in “goede handen”, maar anderzijds bestaat er een zeker risico voor zijn gezondheid.

Omdat de geschiedenis zich steeds herhaalt, vonden deze zeer ervaren Duitse artsen dan ook gif in Navalnys bloed. En bij dit gif gaat het misschien – zou mogelijkerwijs – we konden het niet met zekerheid bepalen, maar er is een kans... om een derivaat van novitsjok.

Want de Russen waren niet alleen zo dom om de ​​vergiftigde Navalny naar Duitsland te sturen, ze waren in het verleden nog niet eens in staat om ervoor te zorgen, dat de door hen vergiftigden ook echt dood gingen (papa Skripal), en sommigen houden er zelfs een facelift aan over (dochterlief Julia Skripal).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: