Waarom blijft Grapperhaus zitten? Begrijp macht! – CSTV

waarom-blijft-grapperhaus-zitten?-begrijp-macht!-–-cstv

03-09-20 09:10:00,

Toneelstukje Coronadebat

Gisteren zijn diegenen die het coronadebat hebben gevolgd, getuige geweest van een, dit keer, wel hele grote poppenkast.

Het begon met een officier van Justitie die (probeerde) in tranen uit te barsten.

Daarmee haalde hij, wereldvreemd als deze bestuurders zijn, direct de woede van vele Nederlanders op zijn hals.

Deze man, die verantwoordelijk is voor tienduizenden boetes (vaak ineens gegeven, zonder waarschuwing, ook aan minderjarigen). De man die verantwoordelijk is van het verstoren van kinderfeestjes en de man die verantwoordelijk is voor duizenden mensen die nu een strafblad hebben om niets, ja..vanwege het, vaak per ongeluk, gebruik maken van hun vrijheid, staat nu ineens te janken. “R*t op!” is de eerste natuurlijke reactie van een ieder die hier mee te maken heeft gehad en n u deze man die letterlijk lak heeft aan alle regels.

Het is puur nep. Als je de foto´s bekijkt van het restaurant, N.A.P Bloemendaal (Google it), dan zul je zien dat daar binnen ook alles behalve anderhalve meter afstand bewaard kan worden. Onmogelijk.

De man is onderdeel van de agenda. Een soort medewerker bij een bouwbedrijf. Dat zijn alle politici in onze coalitie. Bestuurders zonder kennis.

De “experts en wetenschappers”  (de kliek die je dag in, dag uit bij de media ziet) en mensen zonder al te veel emoties die dit kunnen uitvoeren, worden aangesteld. Vandaag lagere schoolleraar Hugo de Jonge. Als u gisteren zijn lichaamstaal heeft gevolgd, vooral toen hij zat terwijl Grapperhaus sprak, dan is wel duidelijk dat het niet helemaal goed gaat met deze man en hij, samen met Rutte, al heel diep, tot aan hun ellebogen, in de achterwerken zitten van de mensen waar het echt om draait. Een brok zenuwen onderdrukt met een heel sterk middel, zo lijkt het.

In principe creëren ze twee vijanden. Het volk of diegenen die hen aansturen. Voor dat dilemma staan ze. Of niet eens. Ze gaan vol gas voor diegenen die ze aansturen.

Dat in je achterhoofd hebbende zie je een liegende Minister van Justitie met krokodillentranen die hij vooral opwekte door terug te denken aan zijn eigen trouwdag, niet aan de burgers de werkelijk lijden.

Gisteren zagen we een schouwspel Mark Rutte, Hugo de Jonge en Grapperhaus waar je als wakker mens direct doorheen prikt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: