DE FANTASIEËN VAN DE VVD (VERPLICHT VACCINEREN DUS) – Viruswaarheid

de-fantasieen-van-de-vvd-(verplicht-vaccineren-dus)-–-viruswaarheid

04-09-20 05:48:00, Verplicht vaccineren is een onderwerp dat al vanaf 2018 de regering bezig houdt, om meer grip te krijgen op de vaccinatiegraad.

In eerste instantie wordt het argument gebruikt dat er een dalende vaccinatiegraad is, echter in dezelfde brief van Paul Blokhuis, wordt gesproken over een lichte daling en stabilisatie.

Het “Verder met Vaccineren” – plan is bedoeld om vaccins laagdrempelig aan te bieden op scholen. Dit plan komt niet uit de lucht vallen, de World Health Organization(6) heeft gepleit voor verplicht vaccineren, niet alleen voor kinderen maar het idee is ook dat je zonder vaccin geen uitkering zou kunnen aanvragen, of wordt gekort op kinderbijslag(1).

Tevens wordt gesproken over “impliciete toestemming” wat in deze context betekend dat wanneer er op scholen gevaccineerd wordt, je indirect toestemming geeft, ben je het hier als ouder zijnde niet mee eens kan er een procedure gestart worden.

Risico’s

11 juni 2009 waarschuwt de World Health Organization voor de “Mexicaanse griep” oftewel type A Influenza ( H1N1 ), het zou leiden tot een wereldwijde pandemie alarmfase 6.
Tientallen miljoenen mensen zijn in die periode gevaccineerd met het vaccin Pandremix, geproduceerd door farma-gigant GSK, die informatie achterhield over een opvallend groot aantal bijwerkingen(5). Bij de bijwerkingen ging het onder meer om bijna 150 gevallen van anafylactische shock, een zeer ernstige allergische reactie. Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest. Pandemrix(7) werd verboden in de Verenigde Staten.

Het HPV vaccin, dat specifiek wordt benoemd in de brief van Paul Blokhuis(9);

Op 1 April 2008 adviseerde de Gezondheidsraad de minister van Volksgezondheid om de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker op te nemen in het Rijksvaccinatieprogramma voor meisjes van 12 jaar. Het vaccin, Cervarix genaamd, beschermd tegen HPV16 en HPV17. Wat opvallend is, is dat nooit eerder een middel zo snel in het Rijksvaccinatie-programma is opgenomen(4).

Professor F. Van Leeuwen zegt in het programma Zembla dat we nog niet weten of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkómt, of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en ook niet of er herhaal-vaccinaties nodig zijn.” In de huidige geneeskunde is het de praktijk dat al het onderzoek heel goed tegen het licht moet worden gehouden voordat iets bevolkingsbreed wordt geïntroduceerd, aldus prof. Van Leeuwen. Haar kritiek wordt gedeeld door Prof. H. Schellekens, hoogleraar Biotechnologie. Als lid van de commissie ter beoordeling van geneesmiddelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: