Het hart van de democratie | Door Johannes Kreis | KenFM.de

het-hart-van-de-democratie-|-door-johannes-kreis-|-kenfm.de

04-09-20 11:54:00,

Als de democratie een symbool wordt, is ze in gevaar.

Een standpunt van Johannes Kreis.

Bovendien is er in de media geen feitelijke en inhoudelijke discussie over COVID-19 gevoerd. In plaats daarvan wordt een twijfelachtige symboliek gebruikt om de dringende vragen over de vermeende pandemie te vermijden.

Met de vermeende „bestorming van de Rijksdag“ werden de foto’s van de Corona-demonstratie in Berlijn van afgelopen weekend, waarop door grote delen van de media, maar ook door politici, gehoopt was, eindelijk geproduceerd. In de geënsceneerde verontwaardiging daarover in de Tagesschau, SZ, FAZ & Co gaan enkele aspecten verloren.

Het zwijgen over de dood van honderdduizenden vreedzame demonstranten met gerechtvaardigde en dringende vragen is draaglijk voor een Duitse president. 300 dwazen met keizerlijke vlaggen en een theatrale enscenering van een „aanval“ duwen de heer Steinmeier tot het uiterste.

Waar is de bondspresident als ervaren huisartsen, wetenschappers, hoofden van gezondheidsdiensten en wetenschappelijke instituten met 30 jaar beroepservaring door internetproletariërs Aluhut-dragers en samenzweringstheoretici worden genoemd? Waar ligt de grens van wat draaglijk is voor de heer Steinmeier en de rest van de politieke beroemdheden?

Als de pers over Corona zou berichten volgens de criteria van het Duitse Netwerk voor Bewijsgerichte Geneeskunde, zou het hele Corona-paniekverhaal binnen enkele dagen ineenstorten (1).

Volgens de statistische gegevens is de politiek naakt, en dit met het oog op de rampzalige economische gevolgen. En daar gaat het om. Daarom worden de critici belasterd. Corona is verantwoordelijk voor alles, niet voor de maatregelen.

Men zou liever niet geconfronteerd worden met feitelijke argumenten.

Alle leeftijdsgroepen worden positief getest, maar degenen die sterven met een positieve test zijn 82 jaar oud in Duitsland (2). Dit is niet te onderscheiden van de natuurlijke levensverwachting. In Schotland leven mensen met een positieve COVID-19 test langer dan mensen zonder (3).

De cijfers zijn niet anders in Zweden (4), maar Zweden staat nu alleen op de kaart.

Zelfs de heer Lauterbach heeft vastgesteld dat alledaagse maskers ineffectief zijn (5, 6). En ondanks de vermeende stijgende infectiecijfers blijft het aantal gevallen op de intensive care op een laag niveau (7).

En 50.000 mensen op een demonstratie in Berlijn vragen daarnaar en willen antwoorden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: