Vertrek uit de Corona Reign of Terror | Door Anselm Lenz | KenFM.de

vertrek-uit-de-corona-reign-of-terror-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

04-09-20 11:54:00,

Sinds 28 maart 2020 staan steeds meer mensen achter de basiswet en de democratische beweging – voor een democratische volksvernieuwing van de grondwet. Het verzet vanuit Berlijn is internationaal geworden. In het weekend kwamen miljoenen mensen bijeen in Berlijn, Parijs en Londen. Uit hen de toekomst na de geboorte van Corona.

Een standpunt van Anselm Lenz (redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand).

Het was voorspelbaar: „Natuurlijk zal het Corona-regime vreemde tot lasterlijke beelden produceren. Het is te verwachten dat deze beelden opnieuw zullen worden geproduceerd door agenten die het regime provoceren. Het zijn fenomenen zoals ze nog steeds bekend zijn van het einde van de DDR.“ Dit was de titelpagina van ons weekblad Democratisch Verzet, dat op 29 augustus 2020 verscheen.

En al ’s avonds verlost het regime wat we al maanden weten: Terwijl honderdduizenden mensen in de Tiergarten vreedzaam demonstreerden, zonden de gesynchroniseerde mediabedrijven foto’s uit van feestvierders die de trappen van de Bondsdag bestormden, mensen met vlaggen van de VS, Turkije, Nederland, de Bondsrepubliek, de kleurrijke vredesvlag – en, oh wonder, het Duitse Rijk, de driekleur in zwart, wit en rood uit het einde van de 19e eeuw. Als bij een tweede wonder stoppen ze allemaal voor drie zwaaiende politieagenten voor het kogelvrije glas voor de plenaire zaal en vieren ze feest.

In plaats van zich af te vragen wat de beroepspolitici van alle partijen in de Bondsrepubliek zo ongeloofwaardig heeft gemaakt dat een paar honderd mensen zelfs de Bondsdag willen bestormen en blijkbaar niet meer geloven dat hier iets met hervormingen en de kleuren van het heden kan worden gedaan, schilderde de mediajunta het spook van de Reichsburgers op de muur. Letterlijk een valse vlag actie, een geënsceneerde actie onder een valse vlag, om de fanatieke aanvallen op de bevolking door de machthebbers te rechtvaardigen.

Het regime wil zichzelf en onze politieke instellingen ommuren…

Dit moet letterlijk worden genomen. Het Merkel-Steinmeier-Spaanse regime is van plan om de Bondsdag een gracht te laten graven en een muur te laten bouwen. Markus Reuter, een journalist van netzpolitik.org, noemde dit een jaar geleden „veiligheidsmanie zonder gevoel of reden“ en zei dat de muur „de politiek en de bevolking nog verder zou vervreemden“.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: