Waarom zwijgen de media over deze historische gebeurtenissen tijdens de vrijheidsdemonstratie in Berlijn? – Viruswaarheid

waarom-zwijgen-de-media-over-deze-historische-gebeurtenissen-tijdens-de-vrijheidsdemonstratie-in-berlijn?-–-viruswaarheid

04-09-20 08:31:00,

Waarom zwijgen de media over deze historische gebeurtenissen tijdens de vrijheidsdemonstratie in Berlijn?

Zaterdag 29 augustus was in meerdere opzichten een historische dag in Berlijn. Zo vond er de grootste naoorlogse demonstratie plaats in Duitsland. 

Honderdduizenden mensen waren op de been om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. En alsof dat nog niet historisch genoeg is; Robert F. Kennedy Jr. neef van oud-president John F. Kennedy hield een indrukwekkende speech voor de menigte.

Hele andere lezing

De Nederlandse media gaven een heel andere lezing van deze historische feiten. De aanwezigheid en speech van advocaat en burgerrechtenactivist Kennedy werd domweg niet vermeld in de berichten van NOS, NOS Journaal, Telegraaf, AD, Volkskrant, NRC, Parool en Trouw

Kennelijk is het geen nieuws dat een Kennedy in Berlijn honderdduizenden mensen toespreekt 57 jaar na de fameuze ‘Ich bin ein Berliner’ speech van zijn oom John F. Kennedy.

Lachwekkende inschatting aantal demonstranten

De opkomst van demonstranten werd door alle media op zo’n laag niveau ingeschat (18 tot 38.000 demonstranten) dat het voor iedereen die een livestream heeft bekeken of erbij was, lachwekkend moet zijn geweest.

Hoewel er nog geen officiële schattingen bekend zijn gemaakt, lopen de ramingen uiteen van 500.000 tot meer dan een miljoen demonstranten. Kijk naar de beelden en oordeel zelf.

NOS Nieuws maakte het extra bont door om 11:35 uur te melden ‘Politie breekt demonstratie in Berlijn op’. De demonstratie ging ook na 11:35 uur in volle gang door. Sterker nog, het werd alleen maar drukker en drukker.

Kennedy: ‘Berlijn is opnieuw de frontlinie tegen totalitarisme’

Nog opvallender dan de onjuiste informatie over de hoeveelheid mensen die bij de demonstratie aanwezig was, is het feit dat er geen aandacht is geschonken aan de speech van Robert F. Kennedy.
Dit is eigenlijk onvoorstelbaar.
Op de eerste plaats omdat hij hiermee in de voetsporen is getreden van zijn illustere oom. 

Maar, zeker ook omdat hij nogal wat uitspraken doet die de nodige stof doen opwaaien.
Zo zei hij onder andere ‘Overheden houden van pandemieën,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: