Slechte luchtkwaliteit oorzaak uitbraak ‘corona-virus’ – De Lange Mars plus

slechte-luchtkwaliteit-oorzaak-uitbraak-‘corona-virus’-–-de-lange-mars-plus

06-09-20 07:09:00,

Langzaam maar zeker rijpt het besef bij bepaalde politici dat de fatale gebeurtenissen in met name Noord-Italië en Wuhan, China een andere oorzaak zouden kunnen hebben dan dat van een virus. Dr Zach Bush voorspelde vorig jaar al waar een uitbraak zou plaatsvinden en hij wist ook waarom de luchtkwaliteit daar alles mee te maken had. Luister maar eens naar Bush en Tweede Kamerlid Esther Ouwehand.

Zach Bush

Internist en endocrinoloog Zach Bush doet een aantal alarmerende uitspraken. Een ervan is dat vermeende corona patiënten een foute behandeling krijgen, omdat ze in werkelijkheid zijn vergiftigd door de gevolgen van luchtverontreiniging. Als je luistert naar medicus Bush besef je pas hoeveel leugens er over covid de ronde doen.

Terwijl het ene deel van de bevolking demonstreert tegen de 1,5 meter samenleving, is het andere grotere deel nog steeds bevangen door angst voor een virus dat nog niet eens geïdentificeerd blijkt te zijn. Zij zitten gevangen in het psychologische net van de angst, omdat ze iedere dag het aantal slachtoffers horen dat mogelijkerwijs aan COVID-19 is overleden.

Virussen

Bekijk covid-19 als een van de andere coronavirussen als SARS en MERS. Zij verdwenen binnen twee jaar. Maar betoogt Zach, hoe kan je ooit stellen “Er is een nieuw virus. Ken je dan alle virussen die er zijn? Dat is onmogelijk.”

Er zijn namelijk miljarden virussen op aarde. We worden er door omgeven.

Hij studeerde 17 jaar medicijnen om het leven te kunnen doorgronden, waarvan hij zegt “Het leven is buitengewoon mooi. De virussen zijn een showcase van schoonheid. Per vergissing zijn we ze gaan zien als onze vijanden. Maar het leven is echter in staat om zich razendsnel aan te passen dankzij virussen.

“Het enige doel van de natuur is biodiversiteit en overleven, maar wij staan tegenover de natuur, we vernietigen het.”

Tijdens testen gedaan bij gezonde mensen werden bij hen een groot aantal virussen ontdekt, zoals HIV, polio, enzovoort. Deze microben zijn een onderdeel van onze dagelijkse ervaringen. Soms hebben we een tekort aan immuniteit (dan kunnen we ziek worden).

Luchtverontreiniging

Volgens Bush is het wetenschappelijk onmogelijk te zeggen hoeveel mensen er aan covid-19 zijn gestorven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: