Waarschuwingen uit Australië voor de spoed/noodwet – De Lange Mars plus

waarschuwingen-uit-australie-voor-de-spoed/noodwet-–-de-lange-mars-plus

06-09-20 03:50:00,

Je bent vrij om je mening te uiten in de Australische deelstaat Victoria, alleen over covid-19 moet je zwijgen. Zo niet dan word je gearresteerd. Binnenkort kiest het Nederlandse Parlement ook voor deze praktijken namelijk door Gezondheidsminister De Jonge onbeperkte bevoegdheden te geven via de Nood of Spoedwet. Kijk en deel op welke nazi-achtige manier aan de andere kant van de globe corona critici het zwijgen wordt opgelegd door een overheid die ongecontroleerd terreur mag bedrijven onder het mom van ‘gezondheid’. Zoals straks ook in Nederland met instemming van het parlement zal mogen!

Lock down Victoria, Australia

In Victoria is vanaf 2 augustus overal een mondkapje verplicht. In bepaalde gebieden is daarnaast het ontvangen van bezoek of op visite gaan bij mensen thuis verboden. Elkaar bezoeken in een restaurant is wel mogelijk. Dit is de tweede lock down.

Dit zijn Premier Dan Andrews (‘Dictator Dan’) voornaamste maatregelen:

  • Avondklok van 20 uur tot 5 uur in Melbourne metro gebied, behalve voor werk, medische hulp of zorgmedewerkers.
  • Buiten de avondklok kunnen de enige redenen zijn om je huis te verlaten: voeding en ‘essentiële zaken’ kopen, zorg en zorgverlening, fitness en werk. Werknemers moeten hun papieren laten zien.
  • Fitness mag alleen plaatsvinden binnen een straal van 5 km van je huis, dit mag niet langer duren dan een uur en mag niet met meer dan 1 ander persoon.
  • Je mag niet meer dan twee stuks kopen van een bepaalde ‘essentiële zaak’, inclusief melkproducten, vlees, groente, vis en toilet papier.
  • Maskers zijn buiten de deur verplicht, in de hele staat.

Lees hier meer over de lock down van Victoria.

James Bartolo

Bartolo is de leider van The Conscious Truth Network CTN uit Melbourne (Victoria, Australië). Volgens ABC news werd Bartolo door de politie gearresteerd. Dit ondanks dat hij de demonstranten had ontraden te gaan demonstreren op 5 september, Onafhankelijkheidsdag.

Bartolo waarschuwt in een video dat de mensen niet in de val moeten lopen door te gaan demonstreren, want Andrews zal hen dan de schuld geven voor de verlenging van de lock down.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: