De totalitaire “Nieuwe Normaliteit” | Door Rainer Rupp | KenFM.de

de-totalitaire-“nieuwe-normaliteit”-|-door-rainer-rupp-|-kenfm.de

07-09-20 07:34:00,

Waarom vreest het Merkel-systeem de buitenparlementaire oppositie?

Een commentaar van Rainer Rupp.

Zelfs voor veel tegenstanders van de demonstratie en massabijeenkomst van zijdelingse denkers in Berlijn op 29 augustus gaan de giftige, ingrijpende veroordelingen van deze oppositie, die uit alle lagen van de bevolking is voortgekomen, door de zelfvoldane politici van de gevestigde partijen te ver. Dit bleek uit de vele haastig georganiseerde talkshows die de afgelopen dagen de radio- en televisie-uitzendingen hebben gevuld. Haastig georganiseerd omdat de uitgenodigde gasten vaak mensen waren die die dag in Berlijn waren geweest en naar de demonstraties hadden gekeken. Ze kwamen niet tot de vooraf bepaalde conclusie dat er bij de demonstratie overal alleen maar nazi’s waren.

Rechten, zoals die van de NPD of Reichsburgers waren er, maar slechts marginaal. In geen geval hadden de rechten een hoofdrol gespeeld, maar de demonstranten en deelnemers aan de rally hadden een dwarsdoorsnede van de bevolking vertegenwoordigd. Met hun verschillende beoordeling hadden ze het echter moeilijk met de massale superioriteit van de politiek correcte gespreksdeelnemers. Mevrouw Saskia Esken, het vrouwelijke deel van de dubbele leiding van het neoliberale EPD, vatte hun standpunt als volgt samen als leidraad voor politiek correcte media-aandacht op Twitter:

„Holocaustontkenners, antisemitische samenzweringsideologen en esotici, die vertegenwoordigers van media, wetenschap en politiek ’schuldig‘ verklaren en openlijk oproepen tot de bestorming van de Rijksdag en de omverwerping ervan.“

Dat was de teneur van de publieke media-aandacht. Samen met de particuliere mediagroepen die in het gareel zijn gebracht, overspoelen zij ons land sinds het weekend in een eindeloze lus met een tsunami van hypocriete verontwaardiging over nazi’s, rechten en „corona-ontkenners“. De term „ontkenners“ is bedoeld om deze laatste psychologisch dicht bij de holocaustontkenners te brengen.

De huidige propagandacampagne tegen de buitenparlementaire oppositie is ongewoon massaal. Het is duidelijk dat zelfs in de laatste uithoek van onze republiek het beeld moet worden overgebracht aan de rechtse burger dat alleen rechtse en nazi’s, of aan de nazi’s gelinkte gekken met kwaadaardige, achterbakse en antidemocratische bedoelingen het optreden van goede politici die zich bekommeren om het algemeen belang, in twijfel trekken.

Het motto is, geloof ons, wij zijn van de overheid. Alleen een nazi-schurk kan eraan twijfelen dat de honderden miljarden euro’s aan Corona-hulppakketten niet alleen ten behoeve van de werkende bevolking royaal zijn verdeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: