Laten christelijke partijen zich verleiden door de duivel? – De Lange Mars plus

laten-christelijke-partijen-zich-verleiden-door-de-duivel?-–-de-lange-mars-plus

07-09-20 08:02:00, Foto 123rf

Bijdrage van Peter Vlug*

Peter Vlug doet een bewogen oproep aan de christelijke partijen om Jezus te volgen en zich niet over te geven aan het kwaad. Zij hebben een doorslaggevende invloed tijdens de komende stemming in het parlement over de Spoedwet. Wat gaan deze partijen, met de C in hun doelstelling, doen? Laten zij zich verleiden tot een keuze voor een (medische) dictatuur?

In het midden van het paradijs stonden twee bomen. Eén boom van het leven en één boom voor de kennis van goed en kwaad. Het was verboden om van de vruchten van de boom van de kennis van goed en kwaad te eten. De slang satan loog Eva en Adam voor en zei je zult niet sterven als je van de vrucht van deze boom van de kennis van goed en kwaad eet, maar je zult zijn als de goden die eeuwig leven en goed en kwaad kunnen doen. Eva liet zich verleiden door de slang satan en at van de verboden vrucht en zo kwam de dood in de wereld. Deelnemen aan het kwaad is dodelijk. Een fatale keus.

Ook in onze dagen moeten onze parlementariërs weerstand bieden aan de verleidelijke leugens van slang satan.
Jezus zegt duidelijk in de bijbel dat wanneer iemand besmettelijk ziek wordt deze persoon zich één of meerdere keren aan de dokter moet tonen. Blijkt deze persoon dan de besmettelijke ziekte te hebben dan wordt hij of zij in gedwongen isolement opgesloten. Ook moet deze persoon met een bel lopen en roepen als mensen in de buurt komen dat hij besmettelijk ziek is.

Jezus zegt: “Doe de zieke in gedwongen isolement.”

De slang satan zegt: “Doe iedereen na een lockdown in het hele land in gedwongen isolement.”

Foto 123rf

Deze week moeten de parlementariërs opnieuw kiezen voor Jezus of voor de slang satan. Dat de VVD en D66 stemmen vòòr de corona spoedwet is duidelijk. Maar wat doen de christenen met de C in hun doelstelling?

De CDA, CU en SGP roep ik op om tegen de spoedwet van hun christelijke voorman Hugo de Jonge te stemmen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: