Miljoenen van Gates voor massavaccinatie-‘journalistiek’ – Interessante Tijden

miljoenen-van-gates-voor-massavaccinatie-‘journalistiek’-–-interessante-tijden

07-09-20 07:55:00,

Amen

Onder de noemer ‘Reporting Global Health Challenges’ houden de Bill en Melinda Gates Foundation met het European Journalism Centre (Europa-prop uit Maastricht) de financieel noodlijdende beroepsgroep van de oude media een financiële worst voor.

Reeds 5 miljoen euro aan ‘Journalism Grants’ gleed al in de zakken van oude media-‘journalisten’, om de agenda van Bill Gates te verkopen die eender is aan de ‘Planetary Health’-agenda van de Rockefeller Foundation.

En die agenda is ‘Globalistisch doktertje spelen’: de privatisering van de lichamen van alle aardbewoners, waarbij ‘de experts’ van overheden en ngo’s, en niet de persoon zelf of lokale gezondheidstradities bepalen wat ‘gezondheid’ mag betekenen, en hoe je dat bereikt.

  Sustainable Health betekent ‘jaarlijkse miljardensubsidie voor Big Pharma’ en haar vergif.

Zoveel ging er al naar toe

Hoernalist

Dikke kans dus, dat er al verhalen in NRC Handelsblad, Volkskrant enz met subsidie van Bill Gates tot stand kwamen. Bij de Volkskrant met haar dagelijkse harde en soft coronaporno lijkt het wel of Bill Gates de nieuwe hoofdredacteur is.

RD volgt gewoon de beweringen van ‘de autoriteiten’ die zij als zodanig willen zien…

Reformatorisch Dagblad liegt dat het gedrukt staat
Tegelijk poogt het Reformatorisch Dagblad via een valse uitleg van Romeinen 13:4 haar achterban te manen, om naar leugen en oplichting te luisteren, wanneer ‘het gezag’ dat beveelt.

Met zo’n opvatting van ‘de overheid en politici liegen nooit als Gods dienaresse’, dan bedrijf je dus per definitie ook geen journalistiek maar staatspropaganda. Gelijk de Pravda in de USSR, maar nu uit kinderlijke blijheid omdat je Gristenunie in de regering zit samen met de baby- en bejaardenmoordenaars van D66.

Vervolgens liegen ze de eigen lezers voor, door te suggereren dat een ‘toename van besmettingen’ volgt. Een gevolg van een toename in tests, en geen teken dat de ziekte nu plots om zich heen grijpt. Daartoe zou je positief getesten later moeten bellen of ze ziek zijn.

Zulke groteske vorm van journalistiek falen en theologisch falen, dat is de hoofdredactie van het Reformatorisch Dagblad Steef de Bruijn (hoofdredacteur), Henk van den Berge en Jurriën Dekker persoonlijk aan te rekenen, net als hun directeur Cornell Heutink.

Maar er zijn ook nog mensen met enige beroepseer,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: