‘Westers avondland koerst naar burgeroorlog…’ – Interessante Tijden

‘westers-avondland-koerst-naar-burgeroorlog…’-–-interessante-tijden

09-09-20 07:40:00,

Het boek van Ulfkotte met de ‘Atlas van de Woede’

Al in 2009 na het uitbarsten van de monetaire crisis – die komend jaar mogelijk tot financiële meltdown leidt- (The Great Reset) schreef ex-Frankfurter Algemeine-journalist Udo Ulfkotte het boek ‘Vorsicht Burgerkrieg’.

Decennia averechts overheidsbeleid, meten met twee maten door ‘het Recht’, corrupte politici en massa-immigratie om een Nieuwe Mens te kweken,’de multiculti-primaat’, ze vormen een snelkookpan aldus Ulfkotte.

Een ‘Atlas van de Woede’ geeft in zijn boek de potentiële brandhaarden aan, waar nog slechts een vlammetje bij moet. Die Atlas is ook voor Nederland gemaakt en in 2009 door RTL onthuld. Met een opvallende overlap in Vogelaar’s ‘Prachtwijken’.

Met dank aan 1 van de weinige nog echte journalisten, James Corbett die deze figuur uit de augustus-speech van Carney haalde

Gekochte journalisten
Het is wel grappig, dat Ulfkotte dit apocalyptische boek schreef, in de zelfde tijd dat historicus Ian Morris ‘Why the West Rulse, for now’ schreef. Morris richtte zich dan ook vooral op de uiterlijke erfenis, dat ‘het Westen’ zich nu over de hele wereld heeft verspreid. Zodat Chinezen nu in Westerse maatpakken gekleed zijn.

Ulfkotte kijkt echter vooral naar de interne betonrot, het verval van moraal en beschaving dankzij de teloorgang van wat hij  ‘het christelijk avondland’ noemt. Mensen blijven liefst nog de andere kant op kijken. Terwijl je met kennis van wat de Bankiers-elite nu uitspookt, je geen illusies hoeft te maken.

Zie nog wat Mark Carney van de Bank of England voor CO2-investeringen voorspiegelde, 90 duizend miljard dollar om zijn monetaire systeem te spekken. Hij is tegelijk ook de protaganist van wat ze in Canada de ‘Green Reset’ noemen.

Lees je niets over in de reguliere media. Zo is ook Ulfkotte bij hen voor dood verklaard. Met name omdat hij de globalistische ideologie van multiculti van realistische kritiek voorziet. En dat mag natuurlijk niet.

Een Safespace in Gutersloh (DE), een ‘Freiraum’ waar je als gendermens of bruinmens niet gekwetst kan worden… (SDG doel 5)

Ulfkotte schreef vlak voor zijn overlijden op ongeveer 50-jarige leeftijd ook nog het boek ‘Gekochte Journalisten’. Hoe de zelfverklaarde ‘kwaliteitsjournalistiek’ op de schoot zit van gevestigde partijen, gekocht wordt door aan de CIA gelinkte stichtingen. Zelf was hij lid van de Konrad Adenauer-stichting.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: