‘God’s dienaresse’ (Christenunie) verbiedt kerkdiensten… – Interessante Tijden

‘god’s-dienaresse’-(christenunie)-verbiedt-kerkdiensten…-–-interessante-tijden

10-09-20 10:27:00,

Via dwang en leugens een vals ‘wij’-gevoel kweken, samen met De Totalitaire Staat

Australië is al gevallen, iedereen leeft daar nu in een dictatuur onder huisarrest. Een zwangere vrouw werd daar al opgepakt omdat ze op Facebook een post schreef die protest aantekende. Engeland volgde, zodat daar niet meer dan zes mensen samen mogen komen. Nederland staat nu ook op de wensenlijst van de werelddictatuur en hun 2030 Agenda.

Zo is er dus een situatie gecreëerd die uniek is in de Westerse geschiedenis. Je mag geen christelijke erediensten meer houden van de vergoddelijkte Staat, als het aan de CDA/Christenunie-regering ligt met hun Spoedwet. Meer dan met ‘de platheid van de wetenschap’ dien je deze tijd daarom in theologisch perspectief te belichten. 

Uw kind wordt door marxistisch onderwijs vergiftigd (SDG Doel 4)
De Telegraaf (Mediahuis Thomas Leysen, die nemen ook de NDC Mediagroep over) meldt – zonder ruggespraak of kritische toetsing- hoe men in Duitsland al de zelfde truc uithaalt als onze leugenachtige corrupte overheid: dat ze een toename in tests opvoeren als toename van ziekte.

Een propaganda-oefening om de bevolking bang en dom te houden, zodat ze instemmen met de meest extreme vrijheidsbeperking in de Westerse geschiedenis en de afschaffing van het parlement.

Je ziet dus dat er van een internationale beweging sprake is, waarin de ‘Spoedwet’ van Nederland een vorm van ‘meedoen met de rest’ is.Zo komen we in de unieke situatie, dat een kabinet met CDA en Christenunie in de regering kerkdiensten verbiedt en via een Spoedwet het parlement opheft.

Het zijn dus Interessante Tijden. Zie tegelijk ook, hoe het bedrijfsleven en de boeren via alle hoeken en gaten de 2030 Agenda opgedrongen krijgen met de SDG-Doelen. Daarover maakten we deze week het SDG-doel 4-filmpje: Kwaliteitsonderwijs, dat in werkelijkheid betekent: levenslange indoctrinatie voor een ‘groene’ dictatuur.

Wat een interessante tijden zijn het, als een Christenunie-regering een verbod uitvaardigt op de christelijke eredienst. Wat zegt dat dan over hun ‘Christen’-zijn? Zijn zij geen werktuig van de satan?

Zadeldak uit 12de eeuw.

Weer naar de kerk
Afgelopen zondag was ik voor het eerst in jaren in een kerk, een traditionele christelijk-gereformeerde kerk. Dit dankzij een kijker van Blue Tiger Studio, een boer die me bij zijn gezin uitnodigde in de Friese Wouden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: