Je bent immuun voor COVID-19 | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

je-bent-immuun-voor-covid-19-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

10-09-20 07:13:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Het tijdperk van de kernsplijting, de ontdekking van het atoom, wordt nu vervangen door het tijdperk van de gensequentiebepaling. Een andere doos van Pandora is geopend, wereldwijd. We leven er middenin en geloven dat er een wereldwijde pandemie is uitgebroken. Maar de waarheid is dat het startschot voor genetische manipulatie van homo sapiens sapiens is gegeven. De ontwikkeling van mRNA-vaccins is slechts een poging om de mens beter onder controle te krijgen. Maar het is ook een poging om een poging tot moord te doen. Valt het niemand op dat we het proces van het uitroeien van onze soort voortdurend herhalen en het dan publiekelijk wetenschappelijke vooruitgang noemen en deze vooruitgang vervolgens vieren als een nieuwe stap in de richting van het verbeteren van onze overleving op deze planeet? We zijn dommer dan de meeste microben. Zo lijkt het me, nietwaar? De natuur levert niet zo’n weerstand tegen zichzelf op. Wat doen we als soort dan verkeerd? Velen zetten geld boven waarheid en kennis, en velen doen het verkeerd. Eerst en vooral willen zulke mensen geld, niet de waarheid, en dat maakt de waarheid en de kennis omkoopbaar, dat wil zeggen, manipuleerbaar. En deze manipulatie is wat velen dan de waarheid van iets noemen, meestal een illusie: SARS-CoV-2. 

Virussen, symbiose en de holobiont

Wie vandaag de dag wetenschappelijke, medische, epidemiologische, microbiologische, evolutionaire en genetische informatie over het SARS-CoV-2-doodvirus wil verkrijgen, heeft alle deuren en zelfs poorten openstaan. Er wordt niets verborgen gehouden, alles kan worden geleerd. Als je alleen maar wilt. Ja, als men alleen maar wil, kan men gemakkelijk leren dat de coronavirussen al lang bij ons, homo sapiens sapiens, leven.

Symbiose kenmerkt zich door een wederzijds samenleven, dat in het voordeel van beide partijen plaatsvindt. Symbiose is een hoofdpijler van de evolutie en in biologische organismen de meest diverse levensvorm op deze planeet. Dus in ons lichaam leven – je kunt het niet echt meten, dus dit zijn schattingen – tachtig tot honderd biljoen (100.000.000.000.000) micro-organismen, die worden geclassificeerd als schimmels, bacteriën, ziektekiemen en virussen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze er alles aan doen om in hun gastheer te overleven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: