New Normal Gleichschaltung | Door Mathias Bröckers | KenFM.de

new-normal-gleichschaltung-|-door-mathias-brockers-|-kenfm.de

10-09-20 07:13:00,

Een commentaar van Mathias Bröckers.

„New Normals“ of „Corona totalitarianists“ is wat de in Berlijn gevestigde Amerikaanse satiricus CJ Hopkins de overgrote meerderheid van zijn tijdgenoten noemt, „wiens ideologische programma niets meer te maken heeft met een huidig virus of een huidig gevaar voor de volksgezondheid“. Want het is nu volkomen duidelijk voor iedereen die zijn verstand nog niet heeft verloren dat de apocalyptische ‚coronavirus pandemie‘ een Trojaans paard was voor de introductie van de ’nieuwe normaliteit’…“

pastedGraphic.png

Geen vriendelijke woorden en ronduit ketterij in tijden waarin de Kerk van de Angst onvoorwaardelijk pandemie predikt van alle mediapreekstoelen en geen enkele twijfel of zelfs tegenstrijdigheid tolereert. Hopkins heeft deze „New Normal Gleichschaltung“ laten zien aan de hand van het voorbeeld van de recente „Reichstag Storm“, waarvan ik hier al heb aangegeven dat het een onhandige enscenering is. Onhandig, want zelfs een enkele foto maakt duidelijk hoe een Reich Citizen Mosquito (linksboven op de gekoppelde luchtfoto) hier in een nazi-olifant werd veranderd, maar uiterst effectief, omdat de wereldpers de olifant in het regeringsdistrict, de vreedzame massaprotesten tegen de noodverordeningen, eenvoudigweg kon verbleken. Of – omdat het formaat gewoonweg niet over het hoofd te zien was – kon het in een zak worden gestopt met de nazistische enscenering, die dan prachtig kon worden geslagen. Tot het punt dat de vraag waarom eigenlijk honderdduizenden de straat op gaan en of en in hoeverre hun eisen en zorgen gerechtvaardigd zijn, niet eens gesteld hoefde te worden.

Vragen zijn gevaarlijk, ze kunnen het ware geloof ondermijnen door de duivelse, dodelijke gevaren te bagatelliseren waartegen alleen de geboden en rituelen die door de Kerk van de Angst zijn ingevoerd, kunnen beschermen.  Evenals de strijd tegen het gevaarlijke verkeerde geloof dat de waarschuwing voor een apocalyptisch groot gevaar inmiddels een vals alarm blijkt te zijn. Dergelijke valse alarmen komen altijd en overal voor en zijn geen schande, zeker niet voor degenen die erop reageren en passende maatregelen nemen om gevaar af te wenden. Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de pandemie had uitgeroepen en internationale deskundigen een exponentiële groei en miljoenen doden hadden voorspeld, hadden de regeringen geen andere keuze dan uit te gaan van dit „ergste geval“ en passende noodmaatregelen te nemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: