Over klassiek zonlicht versus chemtrail TL-llicht en U-ether

over-klassiek-zonlicht-versus-chemtrail-tl-llicht-en-u-ether

10-09-20 04:29:00,

Door de chemtrailbanen en de sluierbewolking daaruit voorkomend, heeft het op de aarde vallende licht door de fluorescerende werking van de gespoten stoffen een andere golflengte dan het op de chemtrail-sluierbewolking inkomende zonlicht.

Luchtdagboek 29 augustus:
“Fluorescentie is het begrip dat de werking van een stof aanduidt die bij invallend licht een andere kleur vertoont, dan het licht dat er uitvalt, doordat ze bij belichting zelf licht van een andere golflengte gaat uitzenden.”

Dit is precies wat telkenmale gebeurt als er speciale stoffen uit vliegtuigen in banen en sporen in onze lucht gespoten worden. Het op de aarde vallende licht heeft dan een andere golflengte dan het op de chemtrail-sluierbewolking inkomende zonlicht.

Als het licht bij voorbeeld bij zonsopgang of ondergang recht door de chemtrailbaan heen schijnt, dan verschijnt deze doorlichte baan als een tot aan de horizon lange TL-buis. Het TL-licht is als ledlamplicht; een meer fluorescerend licht en zoals dus ook het licht wat door de chemtrail valt, namelijk melkachtig.

Links een foto oto met veel chemtrail – licht – lucht en rechts een foto met klassiek zonlicht.

Planetenbewegingen

Ik houd reeds lang bij waar de maan, de zon en de andere planeten voor de dierenriembeelden langs bewegen en probeer te ontdekken of er bepaalde momenten zijn waarop er meer chemtrailactiviteit is die je kunt relateren aan bepaalde planeten- en sterrenstanden.

Ik heb dit niet kunnen vaststellen, maar wat ik wel dat het licht, als het door de kunstmatige bewolking naar de aarde glijdt, een andere golflengte aanneemt dan als het direct op de aarde valt.

We keken altijd, oorzaken onderzoekend, naar meer aluminium in de bodem of in het regenwater, maarde ‘modificatie’ van de lichtgolven die van de zon komen is nog niet gemeld als mogelijke oorzaak. Bij deze dan. De golven van chemtrail-licht-lucht bevatten een openbaar geheim. Het is zonneklaar (een gepaste uitdrukking in dit verband) dat het van de chemtrails afkomende licht andere eigenschappen heeft dan het zonlicht; het heeft een andere golflengte.

Een andere golflengte

Wereldwijd is er sprake van klimaatveranderingen en worden oorzaken gezocht en gevonden en maatregelen genomen, maar ik besef nu dat het wereldwijd laten werken van Chemtrail-licht in plaats van zonlicht niet of nauwelijks genoemd wordt als oorzaak van het uitblijven van moessonregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: