Stop financiering Wereldgezondheidsorganisatie

stop-financiering-wereldgezondheidsorganisatie

10-09-20 09:30:00,

354.867 Mensen hebben getekend. Help ons om 500.000 handtekeningen te bereiken.

Teken onze petitie om de leiders van G20-landen te vragen te stoppen met het overmaken van belastinggeld aan de Wereldgezondheidsorganisatie.

Een beweging om de WHO deze financiering te ontzeggen begon toen de Amerikaanse president Donald Trump aankondigde dat zijn regering zal stoppen met het financieren van de WHO nadat directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus liet zien graag de propaganda van de Chinese Communistische Partij te verspreiden.

Als president Trump niet terugschrikt (en hij staat onder zware druk om dit te doen) is dat $419 miljoen per jaar minder om te besteden door een organisatie die wereldwijd abortus promoot en extreme seksuele voorlichting en LHBT-propaganda in de klas voorstaat.

De bijdrage van de VS is echter slechts 15% van het budget van de WHO.

Dat is waarom we jouw hulp nodig hebben om de stemloze ongeborenen en schoolkinderen te beschermen en op te staan voor onze waarden met deze oproep om de Wereldgezondheidsorganisatie niet meer te financieren.

Zelfs tijdens deze crisis gebruikt de WHO nog belastinggeld om:

  • Abortus te promoten als een mensenrecht;
  • Te lobbyen bij landen om abortus te legaliseren;
  • Samen te werken met Planned Parenthood en andere abortuslobbygroepen;
  • De legalisering van prostitutie te steunen;
  • Artsen onder druk te zetten om “geslachtsveranderende” operaties uit te voeren op kinderen…

… om maar een paar dingen te noemen. En dan hebben we het nog niet over de WHO’s standaarden voor het curriculum voor seksuele voorlichting, volgens welke kinderen van vier jaar oud moeten worden onderwezen over “masturbatie”.

Om het verlies van inkomsten uit de Verenigde Staten te compenseren, roepen de WHO en haar ideologische medestanders nu andere landen op om vrijwillig meer te doneren.

En de G20-landen staan natuurlijk bovenaan de lijst.

Een wereldwijde “gezondheids”-organisatie die jaarlijks miljarden rondpompt om kinderen (geboren en ongeboren) te schaden, hebben we niet nodig. En Trumps plan om de WHO niet meer te financieren biedt ons een echte kans om een einde te maken aan deze wereldwijde agenda die haaks staat op onze waarden.

We hebben jouw hulp nodig om te schrijven aan de G20-leiders. Teken onze petitie nu en we zullen de petitie namens jou aan G20-leiders bezorgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: