“Verplichting” van mondkapjes in het middelbaar onderwijs – mondkapjes zijn niet verplicht! | Stichting Vaccin Vrij

“verplichting”-van-mondkapjes-in-het-middelbaar-onderwijs-–-mondkapjes-zijn-niet-verplicht!-|-stichting-vaccin-vrij

10-09-20 07:53:00,

De middelbare scholen zijn weer begonnen, en daarmee sluipen de corona-maatregelen het onderwijs binnen. Wordt er gesold met onze kinderen? Wat zijn de effecten van Corona maatregelen op de jeugd? Op hun gezondheid, op hun psychisch welbevinden, op hun sociale ontwikkeling?

 
Onthutsend onderzoek dat is gedaan in Duitsland naar de effecten van de lockdown op kinderen laat zien dat er diepgaande effecten zijn.

In een notendop: Wetenschappelijk onderzoek dat is gedaan op 2600 kinderen in het lager en middelbaar onderwijs in Duitsland laat zien dat de noodzaak om scholen te betrekken in de maatregelen niet aanwezig was.Nul procent van de kinderen uit het onderzoek bleek besmet te zijn met het virus. Het onderzoek laat ook zien dat het (tijdelijk) sluiten van scholen een hele lijst van negatieve effecten heeft gehad op kinderen in het lager en middelbaar onderwijs. Bijvoorbeeld: een toename van kindermishandeling, een toename van depressiviteit bij kinderen (“mijn leven wordt nooit meer zoals voor de Coronatijd”), een toename van extreem gebruik van het internet, een toename van eenzaamheid als gevolg van het gebrek aan contact met leeftijdsgenoten, een toename van kindermishandeling en zelfs een toename van lichamelijke aandoeningen als gevolg van onder andere de verstoorde medische zorg.1

Is er op dit moment een noodzaak voor corona-maatregelen?

 

 
Nu de scholen weer begonnen zijn, is de door de overheid niet gestelde vraag: Wat zijn de effecten van de maatregelen die nu het middelbaar onderwijs binnendringen?

 
Dit artikel gaat over het “verplichten” van mondkapjes op verschillende colleges in Nederland. Waarom wordt dit überhaupt gedaan? Heeft de verplichting een noodzaak? Heeft het een juridische basis? Is het slechts een klein “dingetje” en hoeven we er niet bij stil te staan? We maken ons zorgen om verregaande en waarschijnlijk moeilijk omkeerbare gevolgen van het subtiele psychologische en manipulatieve spel dat met onze kinderen wordt gespeeld.

Het “verplichten” van mondkapjes

Op 21-08-20 bericht regionale krant ‘De Gelderlander’: Verplicht mondkapje voor 2000 leerlingen van Merletcollege

“GRAVE – Leerlingen van het Merletcollege (met vestigingen in Grave, Mill en Cuijk) moeten een mondkapje op als ze van het ene leslokaal naar het andere lopen. De 2000 leerlingen hoeven het kapje niet op in de klas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: