Vrouwen voor vrijheid – mars op 13 september | Stichting Vaccin Vrij

vrouwen-voor-vrijheid-–-mars-op-13-september-|-stichting-vaccin-vrij

10-09-20 07:22:00,

Op zondag 13 september wordt een vrouwenmars gehouden in Utrecht. Mannen zijn uiteraard ook welkom, en zullen de vrouwen opwachten. In een recente aflevering van ‘The Blue Tiger’ worden meerdere evenementen aangekondigd. Vanaf 11.33 min vertelt een van de organisatoren over vrouwenmars.

Vrouwenmars – komt allen: Blue Tiger Studio vanaf 11.33 min.

Wie zijn ‘Vrouwen voor vrijheid”?

Op www.vrouwenvoorvrijheid.nl staat:
 

​Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid

“Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden. Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.

Momenteel wordt de spoedwet door de Tweede Kamer behandeld en mogelijk versneld aangenomen en ingevoerd. Daarmee worden indringende keuzes vóór ons gemaakt. In hoeverre zijn we straks nog vrij om ons eigen leven vorm te geven? Het is tijd om te kiezen in wat voor maatschappij wij willen leven!

 
De gebeurtenissen rond de huidige Corona situatie zijn directe aanleiding voor onze beweging. Echter zien wij al geruime tijd dat ons fundament als vrij mens onder druk is komen te staan.” Lees verder

 
Voor praktische informatie over de Vrouwenmars ga naar www.vrouwenvoorvrijheid.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: