ORGONISE NEDERLAND

orgonise-nederland

12-09-20 04:36:00,

Deze website geeft informatie over het maken van Cloud Busters, Tower Busters en HHG’s.  


Picture

Cloud BusteR

Alle informatie over de Cloud Buster inclusief het stap voor stap bouwen volgens het ontwerp van Don Croft.


Picture

Tower BUSTER

Hoe je Tower Busters moet maken en hoe je deze kunt gebruiken, zoals bij zendmasten voor mobiele telefonie.


Picture

HHG

Informatie over hoe je Holy Hand Grenades kunt maken.

————————————————————————————————————————————————————————————————–

NieuwsBERICHTEN

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Het behandelen van 5G masten met 60GHz kastjes (31-08-2020)

Het is mogelijk om 5G-masten te behandelen, maar er moet meer Orgonite bij. 5G masten zijn te herkennen aan witte kastjes van ongeveer 25x25x10 cm, (die zijn toegevoegd aan 3G en 4G-boxen), en die er uit zien als een opbouw badkamerventilator (zie foto). Omdat dit zgn. “plug-in” technologie is, hoeven ze geen aparte nieuwe 5G-masten te plaatsen, want de witte kastjes, die 60GHz straling geven, kunnen gewoon op de bestaande masten worden geplaatst. Volgens Dirk zijn per 60GHz-mast 5 TB’s nodig of één HHG. Dit kost wel veel Tower Busters, maar er is geen andere oplossing voor. Deze moeten op een afstand van min. 50 m. en max. 500 meter van de mast worden geplaatst onder heggen of in struiken, of in noodgevallen onder de aarde, als er geen groen is, en bij voorkeur in water (kanaal e.d.). Dirk heeft een groot aantal 60 GHz-masten in de regio tussen Apeldoorn en de Duitse grens opnieuw behandeld, omdat deze 60 GHz kastjes v.a. 1 jan. 2020 zijn geplaatst in heel Europa. Ik ben zelf bezig met nieuwe gebieden (het Westland is vrijwel klaar), en plaats 5 TB’s of een HHG als ik een 60GHz mast tegen kom. Na het Westland zal ik Rotterdam afmaken.
Het is nog steeds niet goed doorgedrongen tot de alternieuwe nieuwsmedia dat 60GHz zuurstof absorbeert en ademnood veroorzaakt, dat vervolgens “Corona” wordt genoemd door huisartsen en ziekenhuisartsen. Ze geven meestal kritiek op de lockdown en zeggen vervolgens dat tijdens de lockdown 5G uitgerold kon worden omdat iedereen binnen zat. Maar dit is de zaak op zijn kop zetten: het plan – van de elite – was om eerst 5G uit te rollen en dan te zeggen dat mensen die ziek zijn geworden van de 60GHz straling een nieuw virus hebben opgelopen (“Corona”) en moeten worden gevaccineerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: