Corona Onderzoekscommissie – Deel 7 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-onderzoekscommissie-–-deel-7-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

14-09-20 09:44:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

In deel 1 en 2 van deze reeks hebben we verslag gedaan van de eerste hoorzitting van het Corona-comité, getiteld „Leren van het Onderzoekscomité voor de Mexicaanse griep“ (1). Deel 3 en 4 beschrijven de hoorzitting over het onderwerp „De situatie van mensen in verpleeghuizen“ (2). In de delen 5 en 6 werd een verslag gegeven over de situatie in Bergamo (3). Vandaag beginnen we met de samenvatting van de 4e hoorzitting met de titel: „De Drosten Test, Immuniteit en de Tweede Golf“.

Hoe de PCR-test werkt

Een lid van de commissie, mevrouw Viviane Fischer, legde uit dat de testvraag een van haar belangrijkste vragen was en dat zij al een petitie over dit onderwerp had ingediend. Omdat het belangrijk was om een solide database te hebben om de dynamiek van de virusverspreiding te begrijpen. De representatieve studie, die in het verzoekschrift werd geëist, bestaat tot op heden niet. Er zou nu echter een hele reeks studies zijn uitgevoerd, met name op het gebied van de opsporing van antilichamen. En daar zou zijn aangetoond dat de gevaarlijkheid van het virus op het gebied van de griep ligt, althans wat deze studies hebben aangetoond.

Wat de PCR-test betreft, zou men zich in het algemeen zorgen maken over het vermogen ervan om te detecteren of er überhaupt besmettelijk materiaal aanwezig is. Ze verwijst dan naar een Round Robin-test die door de Duitse accreditatie-instelling is uitgevoerd. Het had monsters naar laboratoria gestuurd, waarvan sommige het virus bevatten. Anderen waren besmet met een onschadelijk coronavirus. En er was één blanco monster. En daar waren interessante bevindingen uit voortgekomen. Zo was in het blanco monster 1,4% vals-positief. En toen de monsters werden getest met het onschadelijke coronavirus, had 7,6% vals-positieven. [De studies werden gepubliceerd op de website van de commissie (4)].

Mevrouw Fischer wees erop dat de test, die in Italië op grote schaal door een Turks bedrijf wordt gebruikt, bij de ringtest met 25 tot 40 % fout-positieve resultaten heeft opgeleverd.

Mevrouw Prof. Dr. Ulrike Kämmerer…

Nu kwam de eerste expert naar haar getuigenis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: