Duizenden artsen wereldwijd: Covid-19 = valse pandemie: Werelddictatuur met medisch excuus | Gezondheid | Earth Matters

duizenden-artsen-wereldwijd:-covid-19-=-valse-pandemie:-werelddictatuur-met-medisch-excuus-|-gezondheid-|-earth-matters

14-09-20 11:02:00,

(Earth Matters) Wereldwijd zijn er duizenden artsen die Covid patienten genezen, zich verenigen en zich uitspreken.

In Nederland spraken meer dan 800 artsen, 13 hoogleraren en meer dan 1.000 zorg professionals zich uit in deze brandbrief.

Zo is er ook een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, ze hebben tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant met een oplage van 500.000 exemplaren, om mensen te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals de historische van 29 augustus 2020, waa  enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

planned pandemic protest berlin

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd

De Duitse artsen zijn lang niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

doctors for truth spain pandemic planned

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’ (2)

Meer dan 200 Belgische artsen schreven een brandbrief aan het kabinet voor een stop van de lockdown.

In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen. Klik hier voor een indringende video van 600 verenigde artsen uit de VS die door YouTube werd geblokt.

Naast artsen zijn er ook politie-agenten die van zich laten horen, bijvoorbeeld de Dutise Kriminalhauptkommissar Michael Fritsch die zich op voortreffelijke en emotionele wijze tijdens de demonstratie in Dortmund tegen de coronamaatregelen uitspreekt:

Hoofdcommissaris Politie – Wij kiezen voor het volk!

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 medische professionals.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: