…en plotseling merken ze je op… | Door Hermann Ploppa… | KenFM.de

…en-plotseling-merken-ze-je-op…-|-door-hermann-ploppa…-|-kenfm.de

14-09-20 09:44:00,

Voor de eerste keer noemen de mainstream media mijn naam – maar alleen om te belasteren

Een commentaar van Hermann Ploppa.

Nadat de mainstream media lange tijd gewoon hun kop in het zand hadden gestoken voor de critici van de Corona-politiek volgens het motto: „Praten is zilver, maar zwijgen is goud“, hebben ze nu besloten dat ze het liever hebben over dit fenomeen van een nieuwe fundamentele oppositie van miljoenen Duitse burgers tegen de Merkel-waanzin. Op hun eigen manier, natuurlijk.

Deze mainstream media worden, zoals altijd, geborsteld voor oproer. Ze hebben van Walter Lippmann, de belangrijkste ideoloog van het Amerikaanse kapitalisme, geleerd dat ze de meeste klappen krijgen als ze laten zien hoe twee mannen in het openbaar vechten. En zo is er in de tweede ronde van de strijd van de mainstream tegen de bevolking de verzinsel dat de Laterale Denkbeweging en haar verschillende kameraadschappengroepen nu tegen elkaar strijden.

Wetende dat de mediaconsument op de smartphone tegenwoordig ontelbare krantenkoppen verslindt, maar zelden het bijbehorende artikel leest, ontstaat er een bijna krijgshaftig beeld. „Nu zijn de Corona ontkenners elkaar aan het verscheuren“ staat overal te lezen (1).

Dan zijn er figuren die bijna niets met de beweging te maken hebben, zoals Attila Hildmann met zijn zonnebril en zwartgeklede lijfwachten. Plotseling wordt het internet gebruikt om het woord te verspreiden dat lateraal denkende organisator Michael Ballweg zeer sinistere aanhangers heeft die al het geld in de beweging zouden blazen. Hij is op een of andere manier een „ronde tafel“. Thorsten Schulte, die nog steeds de slechte jongen van de mainstream media was, is gekozen als belangrijke getuige tegen Ballweg en de beweging. We kennen de zwendel.

Toen de Groene Partij te machtig werd, vond de reguliere pers een zogenaamd heftig vleugelgevecht tussen „Realos“ en „Fundis“ uit. Vervolgens werden de eerlijke Groenen gepest als „Fundis“ door de „Realos“, die massaal werden geduwd door de pers. Met als resultaat dat Bündnis 90/Die Grünen vandaag de dag het slechtste politieke cohort van de NAVO is dat de Bondsrepubliek ooit heeft gezien. De CDU/CSU senioren kunnen het niet meer bijhouden.

Een andere manier om deze sterke beweging van de nieuwe fundamentele oppositie te stoppen is nog steeds het verdraaien van de woorden van de sprekers.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: