Er woedt een oorlog om ons bewustzijn die we met positiviteit zullen winnen – De Lange Mars plus

er-woedt-een-oorlog-om-ons-bewustzijn-die-we-met-positiviteit-zullen-winnen-–-de-lange-mars-plus

14-09-20 04:18:00, JC Kay

JC Kay, een kunstenaar uit Australië, was zo ziek van de angstporno en het verhaal dat al maar herhaald wordt dat ze zich in een paar video’s uitsprak en meteen viraal ging. In de afgelopen maanden groeide bij haar de behoefte om haar waarheid uit te spreken. “Stap uit de leugen en het bedrog waar we middenin zitten”, zegt ze.

Toen Kay zag dat mensen maskers droegen en hoe hen het zwijgen werd opgelegd, maakte dit haar nog meer vastberaden om zich uit te spreken. “Ik wil dat mensen begrijpen hoe belangrijk het NU is, het is noodzakelijk om je bewustzijn te laten groeien. Er is de noodzaak om uit het bedrog te stappen waar we middenin zitten.

“Stap uit de negativiteit en de rommel die zij over ons uitstrooien.”

“Dit is WWIII. Er woedt een oorlog om je geest, om je geloof, je bewustzijn.” Ze moedigt de mensen aan juist wakker te worden en naar binnen te kijken. Binnen in jezelf.

JC vertelt dat wij mensen allemaal speciaal zijn. De wereld heeft ons echter geleerd om mensen te haten. Het leerde ons dat we niets zijn. Zij zorgden dat je gelooft dat je slechts een hoopje stof bent in een uitgestrekt universum.

“Je bent echter zoveel meer. Word je hiervan bewust.”

“Stop met het zoeken naar hulp van buiten. Zoek niet naar aliens om ons te helpen of engelen of spirituele gidsen of naar Trump.”

“Er is ons verteld dat mensen slecht zijn. Nee, dat zijn we niet. Ik weet zeker dat het Licht gewonnen heeft.”

Ze roept mensen op wakker te worden, op te komen voor jezelf en jouw waarheid te spreken.
“Je bent het meest indrukwekkende wezen op deze planeet. Ieder individu heeft ongelofelijke capaciteiten.”

“Dit gaat niet over een virus.
Dit gaat over bewustzijn en wakker worden.”

“Je hebt God in je. Des te meer we de focus leggen op de positieve tijdslijn, des te meer mensen we uit de negativiteit kunnen halen. Mensen over de hele wereld lijden. Dit lijden is er omdat zij ons bedrogen hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: