Het Corona/COVID-RNA-vaccin. Staatsgeheim..??

het-corona/covid-rna-vaccin-staatsgeheim.??

14-09-20 10:16:00, x
X
Het Corona/COVID-RNA-vaccin. Staatsgeheim..??

2020 © Blue Tiger Studio | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Aan tafel in het eerste artsenpanel van BlueTigerStudio had georganiseerd, wordt gesproken over het komende COVID-19-vaccin met huisarts Bettina van Steenis en arts ouderenzorg Elke de Klerk. Dr. Van Steenis schreef alle mogelijk instanties aan over dit komende vaccin, want ze wil weten wat erin zit, hoe het werkt en wat de verzamelde data van de (vermeende) wetenschappelijke studies en testen met dit vaccin uitwijzen? Je zou dus zeggen dat dit heel legitieme vragen zijn over een op voorhand omstreden vaccin, zo blijkt.

Haar vragen stuurde ze naar o.a. het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), Beroepsvereniging NHG en het RIVM, maar niemand kon of wilde haar tot nu toe over feiten en plannen vertellen over de werking van het vaccin en de ingrediënten. Ook de medische tijdschriften in Nederland geven tot nu toe niet thuis om haar vragen te publiceren.

En Hugo de Jonge riep gemakshalve het hele vaccin maar even tot staatsgeheim uit. STAATSGEHEIM..?? Wekt dit op voorhand niet allemaal het wantrouwen op van goedwillenden..?? Waarom worden zulke groteske trucs uitgehaald, want dat zijn het, over iets wat volledig transparant zou moeten zijn. Want.. We spreken inmiddels over  een vaccin dat als type (het gaat om een zg. RNA-vaccin) DAT NOG NOOIT IS TOEGEPAST.. Wat tot nu toe bekend is, gaat over een vaccin dat hele grote kwalijke gevolgen heeft, zoals de andere arts, Elke de Klerk vertelt …

Wij vinden het niet meer dan goed, dat we dit gesprek aanbieden, zodat jij je kunt informeren uit gedegen bron. Niks ‘complottheorieën’ en/of ‘nepnieuws’… Gewoon 2 artsen, 2 vrouwen, die vragen om duidelijkheid.. Het is een lange video, dus het kan zijn, dat het je aan geduld ontbreekt om alles te beluisteren. Daarom hebben wij onze ‘huisdokter’ Lillian Richell, gevraagd deze discussie in een aantal kernpunten samen te vatten. Dit zijn ze:

* * * verontrusting over vaccinatie en spoedwet

Met het format ‘Artsenpanel’ krijgen kritische artsen een platform van Blue Tiger Studio. In een serie afleveringen laten ze zien wat de impact van de coronacrisis is op het beroep van arts. De aftrap is getiteld “De impact van de spoedwet en de vaccinatieplicht op de praktijk van de arts” met Bettina van Steenis,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: