“Artsen worden geïntimideerd en het zwijgen opgelegd of voor de rechter gedaagd” (congres rond covid-19) – De Lange Mars plus

“artsen-worden-geintimideerd-en-het-zwijgen-opgelegd-of-voor-de-rechter-gedaagd”-(congres-rond-covid-19)-–-de-lange-mars-plus

17-09-20 03:08:00, Huisarts Elke de Klerk

Bijdrage van Frank Stadermann*

Frank Stadermann was een van de sprekers op het congres waar artsen en juristen bij elkaar kwamen om de corona crisis te bespreken. Artsen en juristen gaan met elkaar praten over de corona kwestie die zowel de geneeskunde als het recht tot diep in de kern raakt. Blijkbaar zoeken ze elkaar op en dat zouden veel meer groepen betrokkenen moeten doen. Alleen samen is de medische dictatuur te keren. Onderstaand doet hij verslag van het congres.

Langzaam maar zeker gaan steeds meer artsen beseffen dat er iets goed mis is met het officiële beleid rond de coronacrisis. Dat werd duidelijk bij een congres op 11 september in Driebergen. Daar vond een congres plaats onder de titel Medical and Ethical Emergency Deliberation (M.E.E.D.)” Medisch en Ethisch Spoed Overleg bekijk ook deze pagina.

Diverse bezorgde artsen en juristen uit binnen- en buitenland kwamen bijeen om met elkaar te overleggen over de huidige situatie rond Covid-19 en de draconische maatregelen die de overheden in veel landen treffen. Aanwezig was onder meer de Duitse arts Heiko Schöning. Hij werd bekend als oprichter van “Ärzte für Aufklärung” en als organisator van de grote manifestatie in Berlijn op 29 augustus waar Robert Kennedy jr. sprak.

Het congres was georganiseerd door huisarts Elke de Klerk die landelijke bekendheid verkreeg door als een van de eerste artsen tegen de Corona-waanzin op te staan. In een interview onlangs met Sven Hulleman (medeorganisator van het congres) van de podcast ‘Een oorlog reeds verloren’, vertelde De Klerk over haar ervaringen met de behandeling van ouderen in tehuizen tijdens de coronacrisis. Zij had de moed om het onmenselijke beleid ten aanzien van die ouderen in bejaardentehuizen aan de kaak te stellen.

In deze video zegt ze aan aantal opmerkelijke dingen waardoor het bekijken ervan heel waardevol is.
“Als je geen tv kijkt dan denk je wat is hier aan de hand. Er gebeurde namelijk niets meer in de wereld buiten corona.
En er komen geen tegengeluiden vanuit de beroepsgroep (van artsen).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: