De dictators van de VAE en Bahrein verraden het Palestijnse volk – BDS Nederland

de-dictators-van-de-vae-en-bahrein-verraden-het-palestijnse-volk-–-bds-nederland

17-09-20 01:53:00,

Palestijnse demonstranten in bezet Jeruzalem met afbeeldingen van de leider van de VAE met het woord “verrader”. Foto: Abdalafo Bassam

De fotosessie in het Witte Huis van dinsdag leidt niet tot vrede of gerechtigheid. Het is een cynische deal van corrupte, fanatieke Israelische, Emiratische, Bahreinse en Amerikaanse heersers om hun brute onderdrukking en schendingen van rechten voort te zetten.

Ons antwoord: de druk opvoeren voor een militair embargo tegen apartheid Israel.

De dictators van de VAE en Bahrein verraden het Palestijnse volk en negeren hun eigen burgers voor hun oorlogszuchtige en kapitalistische belangen. Hun deals met Trump en Netanyahu zullen de aanhoudende landdiefstal, etnische zuivering en belegering van 2 miljoen Palestijnen in het getto van Gaza alleen maar escaleren.

Gesteund door de absolute meerderheid in de Arabische wereld en progressieve burgers over de hele wereld, zullen Palestijnen zich blijven verzetten tegen de Israelische onderdrukking en zullen ze aandringen op hun recht op vrijheid, gerechtigheid en gelijkheid. We roepen op tot wettige, gerichte sancties om de Israelische bezetting en apartheid te stoppen.

Tuesday’s White House photo-op won’t lead to peace or justice. It’s a cynical deal by corrupt, fanatic Israeli, Emirati, Bahraini and US rulers to sustain their brutal repression and rights violations.

Our response: intensify pressure for a military embargo on apartheid Israel. pic.twitter.com/XdzowsG4NV

— BDS movement (@BDSmovement) September 14, 2020

Bron: BDSMovement.net

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: