Nieuwe coronamaatregelen: Volg jij de weg van de minste weerstand? Of volg je je hart? – Viruswaarheid

nieuwe-coronamaatregelen:-volg-jij-de-weg-van-de-minste-weerstand?-of-volg-je-je-hart?-–-viruswaarheid

17-09-20 03:05:00,

Misschien heb je jezelf de afgelopen maanden aan alle maatregelen gehouden en heb je met lede ogen gezien dat anderen dat niet deden. Misschien wilde je je wel aan de maatregelen houden, maar lukte het niet. Misschien heb je je niet gehouden aan de maatregelen, omdat je je hebt verdiept in de wetenschap erachter en heb je geconcludeerd dat bewijs van het effect ervan ontbreekt. Of je nu bang bent voor het virus of niet; als je eerlijk bent naar jezelf, kan je weinig anders dan constateren: 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje heeft weinig nut. En al helemaal geen noodzaak. 

Constatering ongeacht overtuiging

Wat jouw persoonlijke overtuigingen ook zijn; het staat vast dat de afgelopen maanden de maatregelen op grote schaal zijn genegeerd. De stranden lagen vol, mensen hebben weer (bruilofts)feestjes gevierd, veel mensen geven weer handen en knuffels, er waren massademonstraties en er hebben nog veel meer sociale interacties plaatsgevonden. Zonder dat de regels in acht werden genomen.

Ondanks dit gegeven en ondanks alle waarschuwende berichtgeving over vermeende ‘besmettingen’ en de tweede golf is er geen enkele stijging waarneembaar in de ziekenhuisopnames en sterftecijfers. Dit kan je zien op de website van het RIVM. Hier vind je een screenshot van de statistieken van donderdag 17 september. Bedenk hierbij dat de cijfers betrekking hebben op een bevolking van 17,5 miljoen inwoners. 

      coronamaatregelen

Gebruik term ‘besmetting’ misleidend

De reden dat we hier praten over vermeende besmettingen, is omdat duidelijk is geworden dat de PCR-test niet kan vaststellen of iemand besmet is. Het kan slechts vaststellen of er in het lichaam nog een deel van het virus aanwezig is. Dit deel kan echter ook van een paar weken of maanden geleden zijn. De test kan niet aantonen of het virus nog actief is en geeft geen inzicht in de mate waarin het virus aanwezig is in het lichaam. Er is een klinische diagnose nodig om vast te stellen of iemand geïnfecteerd en besmettelijk is. De PCR-test is hooguit een indicator die kan helpen bij het vaststellen van deze diagnose. 

Schijnwerkelijkheid zonder positief nieuws

Ondanks deze realiteit is er een schijnwerkelijkheid gecreëerd waarin mensen in de greep worden gehouden van angst voor het virus. Dit komt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: