Corona Onderzoekscommissie – Deel 8 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-onderzoekscommissie-–-deel-8-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

18-09-20 07:26:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

De delen 1 en 2 hadden betrekking op „Leren van de Commissie voor onderzoek naar de Mexicaanse griep“ (1). In deel 3 en 4 wordt de hoorzitting over „De situatie van mensen in verpleeghuizen“ (2) beschreven. In de delen 5 en 6 werd een verslag gegeven over de situatie in Bergamo (3). Vandaag vatten we het 2e deel van de 4e hoorzitting samen met de titel: „De Drosten-test, immuniteit en de tweede golf“ (4).

De antilichaamtests

In de verdere ondervraging van Prof. Kämmerer wilde Dr. Wodarg weten of de antilichaamtests, die zich uiteraard ook tot een miljardenzaak ontwikkelen, kunnen aantonen of een persoon al dan niet een infectie heeft ondergaan, of dat de betrokkene ook zonder een positieve antilichaamtest immuniteit had kunnen opbouwen.

Het antwoord is dat antilichaamtests zinvoller zouden zijn dan PCR-tests, „omdat het lichaam alleen met antilichamen reageert als het echt iets heeft. Wanneer een lichaam wordt aangevallen, reageert eerst het aangeboren immuunsysteem, vervolgens de gemedieerde verworven immuniteit, die vervolgens een hele tijd blijft bestaan.

Het probleem met coronavirussen lijkt te zijn dat ze geen massale lichaamsgebonden immuniteit veroorzaken omdat de meeste coronavirussen al door het aangeboren immuunsysteem worden geëlimineerd. Maar als de antilichamen er zijn, weet je dat je een goede run hebt gehad. Dan zou men de antilichaamtiter kunnen bepalen en als het antilichaam specifiek was, d.w.z. echt het virus herkent dat men zoekt, dan zou men dit kunnen bewijzen op dezelfde manier als met antilichaamtesten van een hepatitisvaccinatie.

De commissie vroeg of er een virus was dat alleen kinderen, alleen volwassenen of alleen ouderen zou aanvallen. Het antwoord was natuurlijk dat een virus geen bepaalde leeftijdsgroep selecteert. Een virus zou in cellen dokken, en het zou niet uitmaken hoe oud de drager van de cel was. Maar of het virus zich in het lichaam kan vermenigvuldigen hangt af van het immuunsysteem. Als een kind elk jaar vijf nieuwe virussen krijgt en permanent ziek is, dan kent het immuunsysteem deze virussen en zou het op een gegeven moment niet meer ernstig ziek worden door deze virussen.

Vervolgens werd de vraag gesteld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: