Draaiboek herhaald? – ‘De prik’ biedt u een kijkje achter de schermen van het scenario van de COVID pandemie… | Stichting Vaccin Vrij

draaiboek-herhaald?-–-‘de-prik’-biedt-u-een-kijkje-achter-de-schermen-van-het-scenario-van-de-covid-pandemie…-|-stichting-vaccin-vrij

18-09-20 12:13:00,

Het volgende filmpje is met toestemming van Children’s Health Defense overgnomen en door ons ondertiteld. De ondertiteling staat eronder als geschreven tekst.

Children’s Health Defense (CHD) vertoont in een kort filmpje de huidige herhaling van de pandemie-zwendel-pagina uit het draaiboek van Big Pharma. We hebben eerder gezien dat de W.H.O. “pandemieën” uitroept die resulteren in een ware goudkoorts voor farmaceutische bedrijven. Maar ernstige bijwerkingen zoals narcolepsie tijdens de Mexicaanse grieppandemie van 2009 – die veel onderzoekers koppelen aan GSK’s Pandemrix-vaccin – spreken de voordelen van deze gehaast ingevoerde griepvaccins tegen. De video ‘The Jab’ van Children’s Health Defense documenteert de feiten achter het zich ontvouwende pandemie-drama. Worden we opnieuw in de maling genomen?

uitgeschreven tekst van het bovenstaande filmpje

DE PRIK

In de hoofdrol: GlaxoSmithKline

De winter van 2009 lijkt niet lang geleden, maar Trumps Operation Warp Speed verwedt er 2 miljard dollar om dat de Amerikanen GSK’s grote zwendel van toen vergeten zijn. In Europa leidde die tot een epidemie van narcolepsie en kataplexie.

DE OPZET

In de aanloop naar 2009 hebben voorvechters voor wereldgezondheid, namelijk de WHO, veel Europese en Afrikaanse naties gevraagd om afspraken met ze te maken over maatregelen bij een pandemie.
In deze slapende contracten staat dat vaccinmakers dan griepvaccins maken en daarvoor miljarden dollars krijgen. Voor belangenverstrengeling hoefde niemand te vrezen, want de WHO moest een pandemie in fase 6 uitroepen.
Helaas hadden de overheden die tekenden geen flauw benul dat GSK vele miljoenen aan de WHO doneert in ruil voor beslissingen die voor GSK gunstig zijn.
 

DE RUIL

Zes jaar lang, tot aan 2009, toonde de WHO de definitie van grieppandemie op haar webpagina over ‘Pandemic Preparedness’. Daar stond: Een grieppandemie ontstaat als een nieuw griepvirus waartegen nog geen immuniteit is wereldwijd tot meerdere epidemieën leidt met vele zieken en doden tot gevolg.
Op 11 juni 2009 riep de WHO de Mexicaanse griep, H1N1, uit tot een grieppandemie, fase 6. Vreemd genoeg had die op dat moment wereldwijd pas 144 doden geëist. Niettemin activeerde de ‘pandemie’ contracten ter waarde van 18 mld dollar. Er werden honderden miljoenen vaccins tegen H1N1 geproduceerd. Ook GSK maakte een vaccin: Pandemrix.
39 dagen voor het uitroepen van de pandemie haalde de WHO de definitie van pandemie van de website.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: