Mondkapjes en andere Corona-angstmiddelen..

mondkapjes-en-andere-corona-angstmiddelen.

18-09-20 12:51:00,

Een artikel van de befaamde arts, Dr. Russell Blaylock, auteur van de nieuwsbrief ‘The Blaylock Wellness Report’. Hij is een wereldwijd erkend neurochirurg, gezondheidswerker, auteur en docent. Hij studeerde aan de Louisiana State University School of Medicine en voltooide zijn opleiding neurologie aan de Medische Universiteit van South Carolina. Hij beoefent al 26 jaar zijn vak als neurochirurg en heeft ook een praktijk als voedingsdeskundige.

Niet lang geleden trok hij zich terug als neurochirurg, om zijn volledige aandacht te besteden aan het steeds voortschrijdende voedingsonderzoek. Dr Blaylock heeft vier boeken geschreven, Excitotoxines: ‘The Taste That Kills’, ‘Health and Nutrition secrets that can save your life’, ‘Natural strategies for cancer patients’ en zijn meest recente werk, ‘Cellular and molecular biology of autism spectrum disorders’.

Blaylock werd vooral ook bekend om zijn ongekende protesten tegen het ongebreideld toepassen van vaccins. Hij is ervan overtuigd dat vaccins een grote, zo niet essentiële rol spelen in de uiterst verontrustende opkomst van autisme. De neurologische schade die optreedt als gevolg van vooral de juvenanten in vaccins, zoals het pas enkele jaren geleden afgeschafte timerosal, een kwikverbinding, is voor hem een uitgemaakte zaak. Het feit dat de farmaceutische industrie ALLES in het werk stelt om dit te verbloemen, via agressieve aanpak van wetenschappelijk onderzoek, dat deze schade aantoont, is voor hem alleen maar een teken dat hij het bij het rechte end heeft..

In dit artikel laat hij geen spaan heel van de belachelijke ‘hype’ om vanuit pure angst mondkapjes te gaan dragen. Ook de overheidmaatregelen die wereldwijd op dit gebied worden afgekondigd, zijn hem een doorn in het oog. Fysiologisch is het zelfs volledig onverantwoord in zijn optiek, om mondkapjes te dragen. Juist de frisse lucht, zuurstofrijk en voedend, is essentieel voor het menselijk lichaam. De volgende uitspraak van Blaylock zal je dan ook niet verbazen.

“Door het dragen van een gezichts/mondkapje,
zullen uitgeademde virussen niet kunnen ontsnappen
en zich concentreren in de neusgangen,
en de reukzenuwen binnendringen en naar de hersenen reizen.”

– Russell Blaylock, MD –

 

Wellicht is het toepasselijk in dit kader, om hier ook deze video te laten zien, met het commentaar van huisarts dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: