Waarom Lange Frans en Sven Hulleman zoveel over de ziel spreken?

waarom-lange-frans-en-sven-hulleman-zoveel-over-de-ziel-spreken?

18-09-20 08:14:00,

fotobron: youtube.comIn onderstaande video van Lange Frans met Sven Hulleman ziet alleen het getraind oog de toegepaste NLP technieken. Die vindt je in het van de hak op de tak springen van onderwerp en het heen en weer lopen van Lange Frans. Het lijkt spontaan, maar wie een beetje basiskennis heeft van hypnose technieken begrijpt waar ik op doel. Je herkent die (“heen en weer”) techniek terug in de video’s van bekend hypnotiseur Derren Brown (voorbeeld).

Mocht u dus naar onderstaande video hebben gekeken en zich afgevraagd hebben waarom Sven zo van de hak op de tak springt en zich afgevraagd hebben waarom ze van hot naar her springen, dan weet u nu dat dit de geest van links naar rechts moet slingeren om uw bewuste denkprocessen uit te schakelen. Daarnaast moet het ook een gestoorde indruk wekken (alsof Sven ADHD heeft of aan de coke zit). Zoiets van “koekoek”, zwaai.

In meerdere artikelen heb ik toegelicht wat het doel van gecontroleerde oppositie is. Deze enorm goed getrainde acteurs, die zeer ervaren zijn in het bespelen van grote groepen, zijn NLP specialisten die kritisch denken moeten koppelen aan duidelijk gedefinieerde complottheorieën. Zij moeten als het ware het merk ‘complotdenken’ groots op de kaart zetten bij de rest van de bevolking. Dat lichtte ik al toe in deze artikelenreeks (zie deze lijst). Tegelijk koppelen zij die complottheorieën aan waanzinnige ideeën, zoals graancirkels of ‘Michelle Obama is een transgender’ en aan “waanzinnig gedrag”. Daar ziet u al de voorbereiding op de psychiatrisering van het merk ‘complotdenkers’. Dat stigma moet definitief en duidelijk worden gekoppeld aan ‘kritische denkers’.

Daarnaast is er nog een heel belangrijk element dat steeds weer door deze vangnet NLP-spcialisten wordt benadrukt en dat is: de ziel. Welke video u ook bekijkt van deze heren; ineens hebben ze hun mond vol van de ziel. Heeft u Lange Frans ooit eerder in zijn leven over de ziel horen spreken? Laat ik uitleggen wat hiervan de bedoeling is.

Rudolf Steiner voorspelde reeds in 1917 dat de toekomstige kritische mens zal worden ‘gepsychiatriseerd’. In het najaar van 1917 gaf Rudolf Steiner een serie van veertien lezingen in Dornach in Zwitserland. In één ervan merkte hij op dat er een tijd zal komen waarop mensen zullen zeggen:

“Het is pathologisch als mensen zelfs maar denken in termen van geest en ziel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: