Dictatuur van de Bende van Rutte houdt al 6 maanden stand – De Lange Mars plus

dictatuur-van-de-bende-van-rutte-houdt-al-6-maanden-stand-–-de-lange-mars-plus

19-09-20 07:59:00,

De geslaagde greep naar de macht vond in maart 2020 plaats, toen de regering Rutte de eerste lock down afkondigde op basis van een noodverordening. De Volksgezondheid zou door de uitbraak van het verschrikkelijke corona virus ernstig in gevaar zijn. Rutte gooide toen Nederland op slot onder de dreiging van de ziekte. Helaas ziet de gemiddelde Nederlander uitsluitend een bezorgd kijkende premier op de propagandakanalen die zijn landgenoten wil beschermen. Dit is het recept wat Rutte gebruikt.

Hypnotische toestand

De burger die geleerd heeft dat de overheid het beste met hem of haar voor heeft, gelooft niet zonder meer dat hun intenties slecht zijn. Voeg aan deze goedgelovigheid een lading angst toe en je hebt de juiste cocktail die de burgers nu al 6 maanden onder hypnose houdt. Tijdens deze hypnotische toestand is het Parlement aan de kant gezet en worden grondrechten dagelijks overtreden. Dit zien echter alleen de mensen die zich hebben kunnen losmaken van het beeld van de betrouwbare overheid. Dat zijn de wakkeren, die hunkeren naar de ontwaking van de rest. Vrijheidsstrijders zijn zij zich beginnen te noemen en ondertussen demonstreren zij bijna wekelijks. (Zie lijst vanaf juli)

Kenmerken van Ruttes greep naar de macht

  1. Het kabinet regeert sinds de eerste lock down in maart op basis van een noodverordening. De besluiten die zij nemen op het gebied van gezondheid passeren niet meer het Parlement. Deze leden hebben daarop geen inspraak meer. Hoogstens en puur voor de vorm praten de leden hier nog wel over, maar zonder bevoegdheid. Noodverordeningen dienen tijdelijk om een noodsituatie, zoals bijvoorbeeld het binnenvallen van een buitenlands leger in ons land, het hoofd te bieden. Corona is door dit kabinet bestempeld als een dergelijke situatie. Zes maanden is echter al lang niet tijdelijk meer.
  2. Het propaganda-apparaat van de regering (NPO, gevolgd door de commerciële tv zenders) voert een maandenlange campagne met als enig doel de angst voor het virus bij de bevolking op peil te houden.
  3. De eerste lock down geldt voor het hele land, de tweede (naar Australisch voorbeeld) per regio.
  4. Werken met voortdurende dreiging.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: