Vaxxed2-on-tour door Nederland en België voor het delen van #vaccinatie leed – De Lange Mars plus

vaxxed2-on-tour-door-nederland-en-belgie-voor-het-delen-van-#vaccinatie-leed-–-de-lange-mars-plus

19-09-20 08:25:00,

Ramon en Madeleine zijn de initiatiefnemers van de vaxxed tour, die ouders en kinderen met vaccinatieleed aan het woord wil laten om hun ervaringen te delen. Iedere zaterdag komen ze met hun vaxxed2 bus naar een plek in Nederland of België. Op de bus staat het veelzeggende motto Vaxxed – van doofpot tot catastrofe. Zij maken steeds een beeldverslag van een of meer interviews met de bezoekers zodat iedereen weet welk onheil vaccinaties kunnen aanrichten.

Vaxxed

Het idee voor een tour is afkomstig van Vaxxed Amerika die daar een soortgelijk initiatief begon.

Vaxxed2 verenigt zich ook met het Australische vaxxed team en de nieuwe Australische IMOP partij. Een partij die zich hard maakt tegen farmaceutische dwang en verplichte vaccinaties, ondersteund door krachtige moeders en vaders. Een partij die, volgens Ramon, niet door lobbyisten en gecontroleerde opposities wordt aangeboden, maar gewoon door echte mamma’s en pappa’s. Ook Andrew Wakefield stuurde onsvaxxed2 een ondersteunend berichtje en zij hopen snel met hem een interview te kunnen hebben.

In Nederland hebben 1,4 miljoen kinderen een chronische ziekte en volgens Ramon is een relatie met vaccinaties zeker aanwezig.

Initiatiefnemers

Ramon (uit Nederland) meldt dat zij de ouders en kinderen een stem willen geven over het leed van vaccinatieschade.

Hij vertelt:”We zijn voorgelogen en worden niet langer het zwijgen opgelegd.“

Ramon roept mensen op:“Dit is jouw verhaal, jouw waarheid, en nu hebben we jouw hulp nodig om het te vertellen. In Amerika en nu Australië hebben duizenden ouders kilometers gereisd om de verhalen over wat er met hun kinderen gebeurd was te kunnen delen. Deze verhalen creëerden een beweging. Een revolutie die de geschiedenis voor altijd zal veranderen.”

Zelf is hij met deze missie gestart een aantal jaar geleden. Ramon heeft zelf allerlei bijwerkingen gekregen na vaccinaties. Hiervan is hij ternauwernood hersteld. De moeder van zijn dochter wilde tegen zijn zin het kind wel laten vaccineren. Hij weigerde omdat hij natuurlijk niet dezelfde problemen voor zijn eigen kind wilde. De moeder werkt zelf in de farmaceutische industrie.

Voor Madeleine (uit België) geldt dat zij de in haar land verplichte vaccinatie tegen polio voor haar kind weigerde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: