De geschoolde burgers | Door Peter König | KenFM.de

de-geschoolde-burgers-|-door-peter-konig-|-kenfm.de

21-09-20 09:44:00,

Met hygiëne en verplichte maskers moeten gehoorzaamheid en onderwerping worden getraind – het angstgedoe maakt deel uit van een duistere agenda.

Een standpunt van Peter König.

Opmerking bij het Rubikon-artikel: De volgende tekst verscheen voor het eerst in „Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, in wiens adviesraad Daniele Ganser en Rainer Mausfeld o.a. actief zijn. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) plaatsvond, neemt KenFM deze tekst over voor secundair gebruik en wijst er expliciet op dat het Rubicon ook afhankelijk is van donaties en ondersteuning nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

Is Corona de ware oorzaak van de georganiseerde waanzin die we momenteel ervaren? Ondertussen lijkt het duidelijk dat niets van dit alles, noch maskers, „infecties“, quarantaine, lockdown, vaccinatie, noch enige andere repressieve maatregelen iets te maken hebben met Covid. Het zijn middelen en instrumenten voor de Nieuwe Wereldorde (NWO) om de bevolking te „trainen“ voor totale gehoorzaamheid en controle door een onzichtbare supermacht of een diepe duistere staat. Als we de rest van ons leven niet onvrij en gebroken willen doorbrengen, moeten we ons nu snel en resoluut verzetten.

Op instigatie van de WHO heeft de Groep van Medische Directeuren van de VN (UNMD) in Genève zojuist een consensusverklaring afgelegd voor het personeel van de VN in Genève. De kern van de verklaring is om het VN-personeel voor te bereiden op de komende strengere maatregelen, zoals het dragen van maskers op kantoor wanneer de afstand van 2 meter niet kan worden aangehouden en het hervatten van meer huiswerk, hoewel deze voorwaarden pas in juni werden versoepeld. Werken vanuit huis betekent collega’s scheiden, ze in een netwerk opnemen met camera’s, maar geen menselijk contact toestaan. Dat is het spel.

De UNMD verwijst naar de nieuwe voorschriften van het kanton Genève, die gebaseerd zijn op de bewering van Zwitserland dat „infecties“ met Covid-19 gestaag toenemen. Sinds begin juli zijn er 100 nieuwe „gevallen“ per dag, die eind juli meer dan 200 en medio augustus meer dan 250. De positieve testresultaten zijn naar verluidt gestaag toegenomen, vaak met bijna 10 procent per dag. Wel, verrassend genoeg – zo zeggen ze – heeft 40 procent van de „gevallen“ betrekking op mensen tussen 20 en 40 jaar oud.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: