Corona Flyeractie: Tweede editie – CSTV

corona-flyeractie:-tweede-editie-–-cstv

24-09-20 08:57:00,

  • 07:12

  • 2 Comments

FLYERACTIE

Deze actie is van Coronanuchterheid en niet van CSTV. Wij werken uiteraard altijd mee aan dit soort initiatieven en brengen het meer dan graag onder de aandacht.

In juli en augustus werd de 1e editie corona flyers verspreid, om mensen bewust te maken wat er rondom het coronavirus aan de hand is. Het was een groot succes. In anderhalve maand werden er 160.000 flyers verspreid.

Inmiddels is de 2e editie flyers uit.

Hij is eigenlijk al een paar weken uit maar om de distributie aan te kunnen werd met de publiciteit even gewacht. Ook deze flyer is een groot succes.

In aantal is deze 2e editie de 1e al bijna voorbij terwijl deze pas sinds begin september loopt.

Met name sinds afgelopen weekend gaat het hard. De flyer wordt veel gedeeld op social media en ook diverse stichtingen besteden er aandacht aan onder hun volgers. Er zijn ook groepen die een pot maken en dan 5.000 of 10.000 flyers bestellen om hun hele woonplaats van flyers te voorzien. De flyer begint echt een fenomeen te worden. Af en toe komen er negatieve reacties maar over het algemeen komen er heel veel leuke positieve reacties van de mensen. Er is een kaart van Nederland waar de verspreiding wordt bijgehouden. Ook is er een top 20 van plaatsen waar de meeste flyers zijn verspreid.

https://corona-nuchterheid.nl/verspreidingsgebied-flyers/
https://corona-nuchterheid.nl/nieuws/flyer-top-20-waar-wordt-het-meest-geflyerd/

Dit keer doen we geen gratis actie, de budgetoverschrijding was behoorlijk. Maar voor de eerste 100 bestellingen kunnen we wel een korting hanteren van € 5,- voor iedere bestelling vanaf 500 stuks flyers. Als het aantal bereikt is, is dat op het bestelformulier zichtbaar. De verkoopprijs van de flyers is op basis van kostprijs zonder winstmarge.

Flyers kunnen worden besteld via het bestelformulier.
https://corona-nuchterheid.nl/overig/flyers-bestellen/#wpcf7-f897-p914-o1

De flyers zijn een initiatief van verschillende bezorgde burgers met medewerking van Corona Nuchterheid. De initiatiefnemers willen bij deze iedereen bedanken die met de flyeractie meedeed en meedoet. In de loop van oktober komt er een derde editie.

Namens CommonSenseTV: Heel veel succes met deze actie en we hopen dat mensen massaal gaan flyeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: