Nederlandse Waterschapsbank (NWB) verpatst Waterschappen – Interessante Tijden

nederlandse-waterschapsbank-(nwb)-verpatst-waterschappen-–-interessante-tijden

24-09-20 11:34:00,

Ze hebben haast…

Om de ondergang van het Westers Avondland te vieren, gaan filosoof Tom Zwitser en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker nu als Peaky Blue Tigers verder met het doorzagen van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s, duurzame ontwikkelingsdoelen) van de Verenigde Naties.

In maatkostuum en voor de liefhebbers van sarcasme een buitenkansje, zo slachten wij als ‘woordkunstenaars’ vandaag SDG Doel 6 en de hele subsidiekliek die daar omheen cirkelt: Clean Water and Sanitation.

Voelt u zich gekwetst, staat uw eigen hoogstaande moraal zo vele malen boven die van ons, en dient U ons van uw verheven ethiek op de hoogte te stellen ter zelfverheffing? Dan begrijpt u niet wat woordkunst is!

Zoals de aankondiging leest:

Welkom bij het woordkunstduo Rypke en Tom! kwetsen is kunst, en gekwetst zijn is deelhebben aan de Hooge Kunscht! In deze woordkunstige aflevering mag alles gezegd worden wat niet gezegd mag worden, en krijgt u en passant alles mee wat u moet weten over de (grond)watermaffia.

Onzin van de overheid die meer macht en geld voor zichzelf zoekt

Waterschaarste in Nederland? (ze maken water duurder)
Het magazine One World, een verzelfstandigde stichting gesubsidieerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken claimde 22 augustus dat er zelfs in Nederland nu ‘waterschaarste’ zou bestaan. We namen de proef op de som. Ik installeerde een regenton, en liet de neerslag die anders via de dakgoot in het riool stroomde nu daar in lopen.

Een vat van een kwart kuub is nu in 1 nacht al vol. Hoezo schaarste? Wanneer nu iedereen een regenton installeert en daar zijn regenwater in laat stromen. Om met dat water de tuin te bevloeien in plaats van met het schoonste drinkwater ter wereld.

Is het probleem dan niet al met boerenverstand opgelost, een boor (op verjaardag gekregen) en wat PVC-buisjes bij de Karwei? Dan hebben we geen uitgebreide ‘monitoringprogramma’s’ nodig en een 5G-netwerk waarmee Deltares via ‘Blue Earth Data‘ iedere regio op aarde bespioneert.

Ze weten niet hoe te meten…

Die typische 2030 Agenda-aanname van technocraten en bureaucraten: dat ‘data’ en ‘de experts’ de enige ware oplossing bieden. Daartoe heeft de EUSSR/Eurostat (net als de Nederlandse overheid) een SDG-monitoring rapport 2020 uitgebracht

.Als vorm van werkverschaffing voor ambtenarij,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: