Print en verspreid een poster over 5G voor meer bewustwording

print-en-verspreid-een-poster-over-5g-voor-meer-bewustwording

24-09-20 07:21:00,

Rondom de wereldwijde 5G demonstraties van komend weekend heeft er deze keer helaas niemand initiatief genomen om deze ook in Nederland te organiseren. Veel mensen wachten op de paar mensen die het eerder gedaan hebben, maar besef dat iedereen kan opstaan en dat we iedereen nodig hebben… Maar, we hebben een heel mooi alternatief idee van Yolanda van den Berg van Creamees. Toch iets leuks en nuttigs te doen… op deze bijzondere dag…? 
Voor iedereen om mee te helpen… : 

Komend weekend gaan we wereldwijd aandacht vragen voor alles wat er nu gebeurt en dus ook voor 5G. Wil jij ook iets doen, maar wil je dat graag in je eigen omgeving doen? Dan heeft Yolanda van den Berg een folder voor jullie gemaakt (pas ‘m gerust aan voor jezelf). Eenvoudig te printen (A4) en kan op ieder kleur papier. Dus print hem uit en hang hem op het prikbord van de supermarkt, in de wachtkamer van je huisarts, prikbord op de school, op de sportschool, voor je eigen raam, op het raam van je auto …. en alle andere plaatsen die je kunt verzinnen waar veel mensen komen.

(STUUR JE FOTO’S WAAR IE HANGT OP, DAN MAKEN WIJ ER EEN COLLAGE VAN!!!)

(Hier vind je de poster)
http://www.creamees.nl/data/documents/affiche.pdf

Heb je zelf een ander idee of actie welke ook door anderen is te doen? Deel deze dan….
Dan deel ik deze weer door…. Co-creeëren. Wow!
Stuur een mail naar: actie@verminder-electrosmog.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: