Dit is hoe de NOS u misleidt over politiegeweld in de VS

dit-is-hoe-de-nos-u-misleidt-over-politiegeweld-in-de-vs

25-09-20 07:26:00,

Breng ON! op TV! Word lid voor 5,72 euro per jaar via:

Word lid van ON!

De NOS heeft zich gedurende de afgelopen maanden schuldig gemaakt aan het creëren van een onjuist beeld over het politiegeweld tegen zwarten in de Verenigde Staten. Criticus Paul Nielsen toont in samenwerking met omroep Ongehoord Nederland aan dat de nieuwsdienst van de Nederlandse Omroep Stichting de Mediawet, die evenwichtigheid en ongebondenheid eist, daarmee ernstig overtreedt. Nielsen: “Buitenproportioneel politiegeweld tegen zwarte Amerikanen is een imaginair probleem: een illusie die de NOS aan de kijker verkoopt middels propagandistisch en manipulatief taalgebruik, selectieve berichtgeving en door relevante informatie weg te laten.”

“Jij wilt toch niet dat wij ongehoord blijven?”
Wij gaan voor 75.000 betalende leden in 2020.

DEN HAAG MAAKT HET ONS NIET MAKKELIJK.
Zo is vlak voor het einde van 2019 besloten om de deadline voor nieuwe omroepen uit te stellen met één jaar. Wettelijk hebben we per 31 december as. 50.000 betalende leden in 2020 nodig. Want alleen in 2020 betalende ON-leden tellen mee op 31 december.

Maakt ons niet uit.

We leggen zelf de lat nu gewoon nóg hoger: op 75.000.

Het is duidelijk tijd voor een tegengeluid! Laten we samen de Nederlandse cultuur en onze vrijheden beschermen.

Hoe?

Door Ongehoord Nederland een publieke omroep te maken, zodat jouw stem in elke huiskamer wordt gehoord.

Share this:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: