Een e-mail van de zoon van Diederik Gommers over het patent van zijn vader

een-e-mail-van-de-zoon-van-diederik-gommers-over-het-patent-van-zijn-vader

26-09-20 07:47:00,

foto bron: ad.nlVanochtend ontving ik een e-mail van de zoon van Diederik Gommers (OMT) met een dringende oproep. Hij durft naar eigen zeggen niet meer op Twitter te kijken omdat zijn vader aangevallen wordt. Dit zou zijn gebeurd nadat ik schreef dat zijn vader een patent heeft op beademingsapparatuur. Het bevreemd mij enigszins dat Diederik Gommers mij zelf niet mailt, maar zijn zoon legt dat uit.

Als dit de actie van een staatstrol is, is dat zeer kwalijk, maar gezien de waargenomen drukte op Twitter over dit onderwerp, moet ik er wel over publiceren. Leest u de e-mail even en lees vooral ook daaronder mijn reactie, want die is erg belangrijk en noodzakelijk.

Het is belangrijk dat u mijn antwoord leest, want daarin licht ik mijn standpunten nog eens toe. U begrijpt dat ik de naam van de zoon weg ge-edit heb, omdat ik de jongen niet wil beschadigen.

Hi …..,

Wat vervelend om te horen. Besef je echter goed dat social media bevolkt lijkt te worden door hele legers staatstrollen, dus als die je vader aanvallen, kan dat net zo goed bedoeld zijn om mij in een kwaad daglicht te stellen, doordat ze zaken verdraaien of bewust lopen te dreigen. Dat is dan juist bedoeld om de indruk te wekken dat dit mijn volgers zijn die je vader aanvallen. Zo werken de staatstrollen, heb ik in de praktijk geleerd.

Ik kan niet verifiëren of ik hier daadwerkelijk met een mail van de zoon van Diederik Gommers te maken heb, want iedereen kan zomaar een mailadres aanmaken tegenwoordig. Het is daarom wellicht nuttig dat je iets van een bewijs stuurt dat ik deze mail daadwerkelijk van de zoon van Diederik Gommers ontvangen heb.

Ik heb in mijn artikel duidelijk het volgende gesteld (lees even goed):

“Nu is het niet keihard te maken dat de bedrijven bij wie de staat de beademingsapparatuur kocht patentrechten af moeten dragen aan Gommers, maar wel is duidelijk dat hij in 2016 de professor aan de Erasmus Universiteit was die het promovendus-team voorzat in een onderzoek naar beademingsapparatuur, gefinancierd door de bedrijven Demcon en Dräger.

Niet alleen vond dat promovendus onderzoek in 2016 plaats; ook de patentaanvraag van Gommers vond plaats in 2016.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: