Wie vergiftigd onze zaden

wie-vergiftigd-onze-zaden

26-09-20 10:13:00, Wie vergiftigd onze zaden?

Wie vergiftigd onze zaden? 

Zij is de grootste nachtmerrie voor Monsato. Ze is wereldwijd een held op gebied om alle boerderijen chemisch vrij te houden. Ze verspreid de waarheid over hoe ons eten vergiftigd word en waarom we ziek worden. Ze wil de mensen en de insecten beschermen tegen voeding dat chemisch is. Ze ontdekte ook door haar research dat er een link is tussen de farmaceutisch industrie en de voedingsindustrie. Als mensen ziek worden dan heeft de pharmaindustrie hier een mooie verdienste aan.

Ze vertelt in een video op een heel krachtige manier:

‘’Voeding is een wapen. 

Als je echte wapens koopt, kun je een leger controleren.

Als je voeding kunt controleren, kun je een maatschappij controleren.

Als je de zaden kunt controleren kun je heel het land controleren’’

Het is een kartel van bedrijven die de zaden willen controleren via gepatenteerde producten. Zo kunnen ze de bevolking controleren. GMO zonder label is gewoon een criminele feit. Dit is mensen vergiftigen zonder dat ze het weten. Toen ik dit ontdekte wilde ik meteen de zaden en de boerdijen gaan redden op aarde. Maar ik realiseerde dat dit niet genoeg was. Het is echt een politieke machtspelletje. 

Ik zal je vertellen wie die gifkartellen zijn en welke schade ze aan de bevolking geven:

Een consortium (een samenwerking tussen bedrijven) dat zij ‘het gifkartel’ noemen. Dezelfde groep bedrijven vond giftige chemicaliën uit die onze insecten, onze vlinders, onze bijen tot uitsterving drijven.
Dezelfde bedrijven hebben glyfosaat uitgevonden dat de biodiversiteit van planten wegneemt en ons kanker en nierfalen oplevert.

En dezelfde bedrijven verdienen hun voordeel met de ziektes die ze verspreiden. Omdat ze ook de medicijnen tegen kanker verkopen. Daarom moeten we ons losmaken van het gifkartel voor vrijheid en leven op aarde, voor vrijheid voor alle mensen, voor vrijheid van ziekte. Onder die groepen in deze fusie: Dupont, een bedrijf dat tijdens de 2 wereldoorlogen explosieven produceert, noemde Bayers vroeger IG FARBEN, die met het nazi-regime werkte.

Het ” gifkartel ” is de kleine groep bedrijven die tijdens de oorlog werd gemobiliseerd. Aan de ene kant in eigen land in Duitsland, die mensen in concentratiekampen vermoorde door gassen te maken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: