Hoe waardeloze PCR-test grondslag van Ruttes coronamaatregelen vormen – De Lange Mars plus

hoe-waardeloze-pcr-test-grondslag-van-ruttes-coronamaatregelen-vormen-–-de-lange-mars-plus

27-09-20 06:19:00,

We hebben tot 22 augustus moeten wachten totdat Van Dissel toegeeft dat een positief getest persoon helemaal niet besmet hoeft te zijn. Zijn uitspraak is het topje van de ijsberg van het schandaal dat in de toekomst covidgate zal heten. Het coronabeleid van Rutte is de ergst denkbare aanslag op de volksgezondheid. Ondertussen gaat de gezamenlijke angstcampagne van regering en reguliere media gewoon door.

Van Dissel over de PCR-test

(Op 3.01 minuten)”….dat een positieve PCRtest betekent dat je genetisch materiaal aantoont, maar niet per definitie dat je levend virus aantoont.”, aldusVan Dissel

De PCR test dient als basis voor alle door Rutte genomen corona-maatregelen. Per 1 juni heeft het kabinet zich voorgenomen tienduizenden van deze tests te gaan uitvoeren. Ze beweren hiermee aan te kunnen tonen welke mensen besmet zijn met het covid-19 virus. Blijkbaar gebruikt de regering onbetrouwbare tests om de besmetting aan te tonen. Toch blijven zij hierop hun beleid baseren en zaaien met gebruik van de massa media dagelijks paniek in de samenleving. De roep om strengere maatregelen weerklinkt dan ook weer, ook vanuit de Tweede Kamer die de Spoedwet nog steeds niet hebben aangenomen. Zelfs vanuit de oppositie. Van Haga vormt een gelukkige uitzondering. Hij blijft kritisch het beleid van Rutte en De Jonge tegen het licht houden.

Van Dissel geeft een minuten lang durend antwoord aan Kamerlid Van Haga tijdens een commissievergadering van de Tweede Kamer.
Van Haga stelt een heldere vraag aan de directeur van het Centrum Infectiebestrijding van het RIVM, namelijk “Wat is de foutmarge van de PCR-tests”.
Op deze vraag geeft Van Dissel geen antwoord.

Foutmarge PCRtest

Onderstaande grafiek beantwoordt de vraag Van Haga wel.

De grafiek is van het in 1998 opgerichte “Deutsche Netzwerk Evidenzbasierte Medizin e.V.”. Dit is een wetenschappelijk vakclub in Berlijn die zich bezig houdt met evidence based geneeskunde. De organisatie telt ongeveer 1.000 leden vanuit de gezondheidszorg. Zij staan kritisch tegenover de corona maatregelen omdat deze weinig bewijs als onderbouwing heeft, noch over covid-19 noch wat betreft de effectiviteit van de maatregelen.

Van de 100.000 geteste personen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: