Is de vergiftiging van Navalny door MI6 agente Maria Pevtchikh gedaan?

is-de-vergiftiging-van-navalny-door-mi6-agente-maria-pevtchikh-gedaan?

27-09-20 06:34:00, 1 0 ShareTweetSubscribe Read Time:4 Minute, 44 Second De Agente Maria Pevtchickh die een agente bij de Britse geheime dienst MI6 is.

Het ‘vreemde’ verhaal van Maria Pevtchikh

Volgens berichten in de Duitse media werden de lege water flessen, die Navalny op zijn Instagram account deelde, tegelijk met Navalny in hetzelfde vliegtuig naar Duitsland gebracht! De flessen werden dus eigenlijk meegenomen, door Maria Pevtchikh, die dit aan de BBC vertelde in een interview.

Мария Певчихhttps://www.bbc.com/russian/features-54204627 Volgens Maria was ze samen met Aleksej Navalny in Novosibirsk en Tomsk, waar de politicus zou worden vergiftigd. Samen met haar collega’s vond ze in de hotelkamer van Tomsk precies dezelfde plastic fles(jes), die volgens Duitse experts hen in staat stelde vast te stellen wat het vergif was: hij was vergiftigd met Novitchjok concludeerde de Duitsers.

Deze vrouw Maria, een insider bij Khodorkovski’s netwerken, is echter de enige van Navalny’s groep die niet reageerde op de dagvaarding van de Russische onderzoekers. Bovendien moet worden opgemerkt dat Navalny zich tegen Vladimir Achourkov, zijn partner, die sterke banden heeft met Khodorkovski, heeft gekeerd tegen Vladimir Achourkov. Dezelfde Khodorkovski waarvan Maria Pevchikh een naaste medewerker is. Vladimir Achourkov leeft in de VK, net als Khodorkovski en heeft politiek asyl.

Maar de zaak wordt nog vreemder, de vader van Maria werkt in de medische en nanotechnologie sector. Maria zijn dochter is betrokken bij het Skinport project om injecties van medicijnen en vaccins door de huid toe te dienen, zonder door de bloedstroom hoeven te gaan.

Leonid Rink, een van de uitvinders van de Novitchok, riep op tot het controleren van de wetenschappelijke laboratoria van Maria Pevtchikh’s vader, omdat het zeer gemakkelijk zou zijn geweest om een aantal giftige stoffen te vervaardigen.

Als we teruggaan naar dit verhaal van de fles water met Novitchok, betekent dit dat Navalny het gif zou hebben toegediend gekregen toen hij nog in zijn hotel in Tomsk was. Echter, als we het verhaal van kopjes thee drinken op de luchthaven van Tomsk, wat zeker meer dan een uur duurde, gaf zijn secretaresse aan en ook het inchecken dat ook minstens 30 minuten duurt en dan nog de rit van zijn hotel in Tomsk naar de luchthaven te komen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: