Lockdown: volledig disproportioneel… Dus: OMKEREN!

lockdown:-volledig-disproportioneel…-dus:-omkeren!

27-09-20 06:43:00,

x
x Lockdown: volledig disproportioneel…
Dus: OMKEREN die Lockdown!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Al eerder plaatsten we HIER het artikel over de situatie waarin Zweden verkeert, tijdens de bestrijding van het Corona-‘verhaal’. Een ontspannen manier om om te gaan met de angst die elders als een fundament onder de maatregelen ligt. Het is de politiek die wereldwijd op een krampachtige manier het grote publiek probeert te knechten, binnen regels, die vooral -zo blijkt praktisch- nauwelijks uitvoerbaar zijn. Nu is het de Vlaamse Sam Brokken, lector Gezondheidswetenschappen en onderzoeker, die essentieel commentaar levert op de eerdere ‘LOCKDOWN-maatregelen’, zoals we die wellicht opnieuw weer voor de kiezen gaan krijgen, wanneer het verhaal van de ‘Tweede Golf’ gaat plaatsvinden..

Deze Sam Brokken schrijf in een open brief naar regering en groepen medische experts: “Op basis van negen maanden wetenschappelijke data blijkt meer en meer dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn. We stellen voor om daarom naar een omgekeerde lockdown te evolueren waarbij risicopatiënten samen met hun arts een strategie kunnen uitwerken rond het nemen van de nodige individuele maatregelen tot zelfbescherming.”.

Het bijzondere is echter dat zijn brief werd ondertekend door maar liefst 1.400+ professionals uit de medische sector..!! (HIER) En dat zijn écht geen complotdenkers voor de goede orde, maar erudiete, uiterst rationele mensen, die niet ‘zomaar’ even tevoorschijn komen, om te protesteren. Nee, in hun ogen is er nauwelijks tot geen oog voor alternatieven van disproportionele Covid-maatregelen, noch voor de wetenschappelijk gemeten resultaten van de lockdowns van een halfjaar geleden. Sam Brokken over de achtergronden van zijn advies om een OMGEKEERDE LOCKDOWN te organiseren:

“Op basis van negen maanden wetenschappelijke data, blijkt meer en meer, dat de huidige maatregelen disproportioneel zijn (1, 1D). Een recent artikel in ‘The Lancet’ stelt duidelijk dat er geen verband is gevonden tussen de opgelegde maatregelen en het aantal overlijdens (1F). ‘Social distancing’ blijkt gestoeld op gedateerde artikels verschenen tussen 1894 en 1940 (1E, 1G). Verder valt de efficiëntie van mondmaskers te betwisten gezien aerosolen (viruspartikels) zich over afstanden tot 8 meter verplaatsen zelfs bij het gebruik ervan (1E, 1G).

We stellen de huidige aanpak dan ook ter discussie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: