Wij branden van nieuwsgierigheid!

wij-branden-van-nieuwsgierigheid!

28-09-20 12:49:00,

 

Waarom zijn zoveel mensen niet (meer) nieuwsgierig naar wat er aan de hand is?
Waarom zegt Rutte dat hij zich niets meer herinnert van zijn toespraak over groepsimmuniteit?
Waarom heeft Grapperhaus schijt aan zijn eigen regels?
Waarom wordt er ineens zoveel censuur toegepast op Facebook en Youtube?
Waarom was Hydroxychloroquine eerst verboden, en nu ineens niet meer?
Waarom trekt Trump zich terug uit de WHO en gaat Lady Gaga vervolgens geld inzamelen?
Waarom moeten we mondkapjes op die niet werken?
Waarom moeten we testen doen die niet werken?
Waarom kunnen vaccinatiebedrijven niet aangeklaagd worden?
Waarom wordt er geen onderzoek gedaan naar de grootschalige kinderhandel in de wereld?
Waarom verdienen Gates en Soros miljarden aan deze wereldcrisis?
Waarom wordt de germ theorie van Pasteur niet beter onderzocht?
Wie betaalt wie en waarom?
Waarom? Waarom? Waarom?

Kinderen zijn één brok nieuwsgierigheid. Het is vanuit die onstilbare nieuwsgierigheid dat ze leren en zich ontwikkelen. Is het normaal dat die nieuwsgierigheid afneemt, naarmate we ouder worden? Ik dacht het niet.

Ik ben razend nieuwsgierig naar de oorzaak van het gebrek aan nieuwsgierigheid dat ik hier en daar om me heen zie. Ik brand van nieuwsgierigheid! Ik wil begrijpen waar dit voor mij onbegrijpelijke gedrag vandaan komt. Vandaar dat ik de volgende redenen heb bedacht.

13 redenen waarom mensen niet langer nieuwsgierig zijn:

 

– Onwetendheid. Soms is het louter gebrek aan informatie, omdat dit niet op het nieuws komt, niet op TV is en ook niet in de krant staat. Los van de vraag wat de rol van de mainstream media is en in hoeverre dit bewust gedaan wordt, is het logisch dat bij een gebrek aan informatie mensen gewoon niet weten dat er iets buitengewoons aan de hand is. Het huis brandt, maar de rook is nog niet zichtbaar. Straks ontploft de boel, maar de hitte is nog niet voelbaar. Mensen snappen niet waar je zo moeilijk over doet. Zoveel is er toch niet aan de hand? Waar maak je je druk om?

– Cognitieve dissonantie. Door mind control programma’s wordt het bewustzijn van mensen geblokkeerd, zo gauw ze informatie krijgen die de status quo bedreigt. Dit is volledig onbewust en klinkt als: Ach,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: