Oorlogszuchtige greens vergiftigen onze hersenen met Novichok | Door Rainer Rupp | KenFM.de

oorlogszuchtige-greens-vergiftigen-onze-hersenen-met-novichok-|-door-rainer-rupp-|-kenfm.de

29-09-20 02:11:00,

Een commentaar van Rainer Rupp.

Afgezien van een paar gekke Amerikaanse bootlickers in de regerende partijen, zoals CDU’s kandidaat-kanselier Friedrich Merz, CDU-deskundige op het gebied van buitenlands beleid Norbert Röttgen en de grote SPD-wolkkaart Heiko Maas, komen de luidste kreten voor meer confrontatie met Rusland – tot aan het risico van een gewapend conflict – van de oorlogszuchtige partij „De Groenen“.

Met alle macht proberen ze momenteel de hersenen van de mensen in ons land te vergiftigen met het Novichok zenuwgassprookje. Zij doen dit door samen met andere trans-Atlantische oorlogsstokers de Russische internetblogger Nawalny voor te stellen als slachtoffer van een gifaanval die president Poetin zelf heeft laten uitvoeren. Daarbij worden ze ondersteund door een enorme TamTam onze zelfbenoemde „kwaliteitsmedia“, die allang zijn verworden tot schrootmedia.

Volgens de in Berlijn gevestigde website Intellinews, die gespecialiseerd is in zakelijk nieuws, zei Nawalny zelf in 2019 dat hij aan diabetes lijdt. Dit stukje in de Nawalny-puzzel geeft extra geloofwaardigheid aan de uitleg van de artsen in de Siberische stad Omsk, die in Nawalny „geen tekenen van vergiftiging“ vonden. „Er zijn geen giftige stoffen of sporen van gif in zijn systeem gevonden.“ Volgens Anatoly Kalinichenko, plaatsvervangend hoofdarts van de Omsk Spoedkliniek Nr. 1, was de meest waarschijnlijke oorzaak van zijn instorting „metabole stoornis, mogelijk veroorzaakt door een scherpe daling van de bloedsuikerspiegel“.

Maar de slechte Russen mochten er niet zo gemakkelijk mee wegkomen. Kansen moeten worden aangegrepen! Vooral omdat dit een kans was voor de Duitse oorlogsstokers en tegenstanders van de Nordstream 2 pijpleiding om de liefde te bedrijven in Washington. Vooral de irrationele Groenen onderscheidden zich met hun haat tegen de Russen, die al pathologische, racistische kenmerken heeft.

Ze hebben niet gedacht aan de verwijzing van de Omsker-artsen naar diabetes. In plaats daarvan beschuldigen de trans-Atlantische en groene haatgevoelens van de Russen president Poetin vanaf het begin van een afschuwelijke misdaad met het militaire zenuwgif Novichok, dat zelfs in de kleinste hoeveelheden absoluut dodelijk is.

Het feit dat Novichok is gekozen als het vermeende gebruikte gif was geen toeval, want de specialisten van de trans-Atlantische desinformatiebureaus zijn niet dom. Zoals bekend was de mediawereld al goed voorbereid op Novichok,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: