12 redenen waarom de nieuwe maatregelen moeten stoppen | Stichting Vaccin Vrij

12-redenen-waarom-de-nieuwe-maatregelen-moeten-stoppen-|-stichting-vaccin-vrij

30-09-20 07:13:00,

Ondanks de extreme schade die de maatregelen aanrichten en ondanks ontnuchterend voortschrijdend inzicht heeft het kabinet Rutte er opnieuw voor gekozen om de maatregelen aan te scherpen. Ferdinand van der Neut is woordvoerder van ABC (Algemeen Burger Collectief), een federatie van meer dan 50 actiegroepen die zich verweren tegen de overheidsmaatregelen. Hij vat in 12 redenen samen waarom er geen grond is voor dergelijke extreme en destructieve maatregelen. De linken stellen u in staat om uzelf per item verder te informeren.

12 redenen waarom de nieuwe maatregelen moeten stoppen

1. De IFR oftewel het sterftepercentage van Covid-19 blijkt vele malen lager dan eerder werd gedacht en is zelfs vergelijkbaar met een normale griep. (Zie bijvoorbeeld: http://tiny.cc/hx7ysz en http://tiny.cc/rx7ysz en https://tinyurl.com/y4t27tyx)

2. De schade die is aangericht door de eerdere maatregelen blijkt niet te overzien – ook op lange termijn – en is voor mens en economie desastreus te noemen ( http://tiny.cc/jz7ysz, https://tinyurl.com/y24jjs3t, https://tinyurl.com/y5jyqfjj, armoede http://tiny.cc/7b8ysz, honger https://tinyurl.com/y8xovgb6)

3. Veel maatregelen zoals de 1,5 meter afstand regel en het dragen van mondkapjes werken niet eens naar behoren en zijn onbewezen. ( https://tinyurl.com/y6kage5y, https://tinyurl.com/y35en6d8)

5. De statistieken bevatten slachtoffers die zowel mét als door corona zijn overleden ( http://tiny.cc/lb8ysz), de IFR komt dus nóg lager uit; een schril contrast met de eerdere opvatting waarmee in maart een lockdown werd beredeneerd.

6. Ondanks bovenstaande bevindingen worden er nu toch opnieuw verzwaarde maatregelen getroffenen ( http://tiny.cc/bz7ysz)

7. Onze minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge gaat stoïcijns verder op de ingeslagen weg van vrijheidsbeperkende maatregelen, en wil zelfs een spoedwet invoeren zodat hij kan regeren per decreet, zelfs al bij een DREIGING van een epidemie (niet eens een pandemie) ( https://tinyurl.com/y3vv4rkk, https://tinyurl.com/y45hskff, en https://tinyurl.com/y3u8dn3o)

8. De Jonge diskwalificeerde zichzelf eerder al als minister van Volksgezondheid door het geneesmiddel HCQ met zink weg te zetten als kwakzalverij (https://tinyurl.com/yxhcednp) waar de Jonge al op is aangesproken. ( https://tinyurl.com/y28uteyk) Als minister van Volksgezondheid zou hij dit middel moeten onderzoeken in plaats van direct afschrijven als kwakzalverij.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: