Del Bigtree interviewt dr. Jim Meehan over de “twindemic” – de gewone griep en COVID | Stichting Vaccin Vrij

del-bigtree-interviewt-dr.-jim-meehan-over-de-“twindemic”-–-de-gewone-griep-en-covid-|-stichting-vaccin-vrij

30-09-20 07:12:00,

Onderzoeksjournalist Del Bigtree interviewt de Amerikaanse arts Jim Meehan over de “twindemic”. Deze term – “tweelingpandemie” – wordt in de Amerikaanse media gebruikt om aan te geven dat het gevaar waar we de komende winter aan blootgesteld worden niet ophoudt bij COVID-19, maar dat we tegelijkertijd ook nog worden bedreigd door de normale griep – een tweelingpandemie. En uiteraard wordt de griepprik voor de normale seizoensgriep gepromoot.

Binnenkort zal een soortgelijke boodschap in Nederland over de noodzaak van een griepprik ook wel weer aan de orde zijn, zoals elk jaar, ondanks het feit dat elk jaar blijkt dat de griepprik niet werkt, “omdat er dit jaar een ander griepvirus de griepveroorzaakte”. Bovendien blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat gevaccineerden 6,3 keer meer virusdeeltjes verspreiden via aerosols. Huh? De griepprik verspreidt de griep? Meer hierover in het onderstaande interview!

 
Ondertiteling: Ron Bakker. U kunt zich abonneren op het youtube-kanaal van Ron Bakker voor meer ondertitelde interviews.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: